Ouders en School Ouders en School

Ouders en School

Lees ook op

Ervaringen delen eindexamen


N-termen zijn bekend:

https://www2.cito.nl/vo/ce/omzet2021_havovwo/frame_builder.htm

Heb je je antwoorden opgeschreven, dan kun je dus uitrekenen wat je gehaald hebt. En ben je de spanning van vanmiddag voor.


Succes vandaag allemaal !

Hier blijkt uiteindelijk dat degenen die tijdens tweede tijdvak nog een vak doen, ergens tussen 14 en 1530 gebeld te worden. 

Om 13 uur de gezakten, om 14 uur de geslaagden. Oorspronkelijk zouden de tweede-tijdvakkers bij de gezakten gebeld worden. Maar hé, dat betekent meer tijd om te leren voor dat vak van 23 juni voordat er mogelijk slecht nieuws komt .  . .

gr Angela

De N-termen zijn bekend voor wie nieuwsgierig is. examenblad.nl

Even opgezocht op google:

Een N-term hoger dan 1,0 betekent dat de cijfers worden opgehoogd. Een N-term lager dan 1,0 betekent dat de cijfers worden verlaagd. En een N-term gelijk aan 1,0 betekent dat je cijfer gelijk blijft.

Dit is de link naar de tabellen voor VMBO: https://www.examenblad.nl/document/vljhmthgrrrh-normering-2021-vmbo/2021/f=/21_00705_normering_vmbo_alg_tv1.pdf

Havo en VWO: 
https://www.examenblad.nl/document/vljimyq83fhm-normering-2021-havo/2021/f=/21_00706_normering_hv_tv1.pdf

Gr Angela

Zo, Latijn 1,9 Die is niet best gemaakt! 

Hier is zoon erg gespannen. Moet zeggen dat ik ook wat nerveus begin te worden. Vanaf 13 uur wordt er gebeld. Hopelijk alfabetisch, dan is íe snel aan de beurt

Als de N-term 1,5 is, wat betekent dat dan voor je cijfer? Dat wordt toch niet 1,5 keer zo hoog? Of krijg je dat erbij bij het percentage goede antwoorden?

Beide vakken die niet goed gingen bij dochter hebben deze ophoging.

MMcGonagall schreef op 10-06-2021 om 11:26:

Als de N-term 1,5 is, wat betekent dat dan voor je cijfer? Dat wordt toch niet 1,5 keer zo hoog? Of krijg je dat erbij bij het percentage goede antwoorden?

Beide vakken die niet goed gingen bij dochter hebben deze ophoging.

ik weet niet precies hoeveel het hoger wordt, maar bij een N-term van van 2 komt er 1 punt bij het cijfer op en bij een N-term van 0 gaat er 1 punt af.

Dochter heeft alleen VWO-Engels gedaan (zit nu in VWO5) omdat ze in de voorgaande jaren Cambridge heeft gedaan. Ze heeft net haar cijfer gekregen: ze had een 8,3 voor het CSE en haar eindcijfer is een 8. Een goed begin is het halve werk! 

Gefeliciteerd  alvast met dit kleine stukje.  Hier wordt de spanning voelbaar. Na 2 appjes van oma heb ik mijn geluid uit gezet en haar "het bos" ingestuurd met de mededeling dat het pas om 16.00 bekend wordt. 

Mija,

Knap van je dochter. Gefeliciteerd mooi cijfer.

Yes! Zoon is geslaagd 

Gefeliciteerd Jippox👍

Jacobien

Jacobien

10-06-2021 om 13:23 Topicstarter

Gefelicteerd Jippox. Wat fijn!

Gefeliciteerd Jippox. 

Gefeliciteerd,, fijn zeg!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.