Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Kaaskopje

Kaaskopje

08-09-2014 om 13:20

Daar is ie weer: Boer zoekt Vrouw

Heb je gekeken? En voor wie zou je zelf bijna de pen willen pakken en voor wie juist niet?


Angela67

Angela67

08-09-2014 om 13:25

fokke en sukke

http://www.foksuk.nl/

gr Angela

Katniss

Katniss

08-09-2014 om 13:26

Ja!

Jammer dat we tot januari moeten wachten om te weten hoe het verder gaat.
De leukste boer vond ik die oude man, jammer dat hij echt te oud voor me is. En die dame vond ik ook heel spontaan en leuk, jammer dat ik niet op vrouwen val. De wanhopig zoekende boer valt hopelijk af. Wat een zieligheid en wat een misser om ook die kinderen in beeld te brengen ('ja, papa is anders zo alleen als wij er niet zijn').
De lammetjes vond ik erg leuk, en wat een prachtige omgeving daar op Texel(?). Beetje jonge boer alleen, en die kan volgens mij ook heel goed zelf aan de vrouw komen.
Knappe jonge boer (die blonde met de filmsterrenglimlach) was niet zo snugger. Dat is jammer.
Nu heb ik ze toch allemaal beroddeld

Dendy Pearson

Dendy Pearson

08-09-2014 om 13:29

leuk

Ik ben dol op boer zoekt vrouw. Daar word ik trouwens wel door iedereen in mijn omgeving voor uitgelachen

Tom is een knapperd, maar volgens mij wel heel erg veeleisend. De eilander moet zijn oorring uitdoen.
Ik vind die vrouw erg leuk.
En die knul die een Willie zoekt.

De rest heeft nog weinig indruk gemaakt.

Jip

Jip

08-09-2014 om 21:23

Tom

Die Tom is inderdaad een knapperd, waarom heeft hij nog niemand gevonden? Er zaten meerdere leuke boeren bij dus ik ben erg benieuwd in januari.

ijsvogeltje

ijsvogeltje

08-09-2014 om 21:37

ik ben fan!

Heerlijk, ik zit alweer klaar met cola en popcorn. Genieten altijd, ik ben fan!
Die Tom is duidelijk de Don Juan van dit jaar. Wat een knapperd! Zou er een addertje onder het gras zit? Iemand met zo'n uiterlijk zal aandacht genoeg van de dames krijgen... misschien is het een onuitstaanbare hork. Of heeft hij vreselijke zweetvoeten. Of bindingsangst. Want als hij net zo leuk als knap is... dan heeft hij dit programma toch helemaal niet nodig?
En een lesbische boerin: leuk!
Ja, ik kijk uit naar januari hoor.

Thursday Next

Thursday Next

08-09-2014 om 21:46

ja,

ik zit ook ruim van tevoren klaar! Heerlijk om weer te kijken. En de volgende dag lees ik het blog nan Nynke, die vroeger op de viva-site schreef.
http://www.nynkekijkttv.nl/

Barvaux

Barvaux

08-09-2014 om 22:39

hmm

De knappe boer wil alleen maar iemand waar hij oud mee wil en kan en moet worden geloof ik. Met andere woorden: zijn eisen liggen blijkbaar te hoog?

Ik weet nog dat toen er voor het eerst een homoboer was, Yvon er achter kwam dat die 10 bij de speeddate natuurlijk ook naar ELKAAR keken Vind ik wel een grappig fenomeen, ze zitten veel en veel langer met elkaar te praten dan die 5 min met de boer waar ze voor komen!

Barvaux

Barvaux

08-09-2014 om 22:41

of wacht

Nee, Yvon kwam daarachter toen er voor het eerst een boerin was: de vrouwen die voor de andere boeren kwamen keken ook stiekem naar de mannen die voor de boerin kwamen! Maar goed bij de homoboer of de lesboboerin heb je dus het maffe dat ze elkaar dus langer spreken buiten de speeddate om en ja wellicht zit er wat tussen Je weet in ieder geval zeker dat dat ook lesbiennes zijn en dat ze op zoek zijn. Hoe vaak kom je er 9 tegen tegelijk

Kaaskopje

Kaaskopje

08-09-2014 om 23:53

Barvaux

In homobars?

Barvaux

Barvaux

09-09-2014 om 08:13

kaaskopje

Ja in Zeeland is dat blijkbaar lastiger, dat zei ze ook zelf

Nog nooit gezien, maar

Ik hoorde gisteren van een vriendin dat een kennis haar oog heeft laten vallen op boer Mario. Haar collega's hebben een brief in dichtvorm voor haar geschreven. Ik heb boer Mario even opgezocht, zijn familie vertelt dat hij een vrolijke, optimistische vrouw wil. Die kennis is een notoire zwartkijker, dus ik denk niet dat ik dit seizoen voor de buis hoef te gaan zitten om haar in Boer zoekt vrouw te zien. Maar je weet het nooit natuurlijk, liefde is ondoorgrondelijk.

skik

Barvaux

Barvaux

04-01-2015 om 11:38

Vanavond gaan we weer verder

De afgelopen weken met de terugblik vielen een beetje tegen maar vanavond gaan we eindelijk verder met de brieven. Leuk.

Skik is die kennis van je vriendin toch stiekem een weekje weg één dezer dagen?

Welke site was dat toch waar je altijd op maandag alles terug kon lezen over BZV? Die bespraken we hier ook altijd.

bieb63

bieb63

04-01-2015 om 15:17

RTL4

Ik las gister in het AD dat RTL4 met 'grof geschut' komt op de zondagavonden tegelijkertijd met BZV. In dit geval dus Moordvrouw en Divorce, ook beiden goed bekeken programma's. In het verleden werd tijdens BZH wat suffere programma's uitgezonden zoals wegmisbruikers en dat soort zaken.
Ik vraag me af wat ze daar nou mee willen bereiken. Uiteraard zullen ze publiek wegsnoepen bij BZV, maar zij zelf zullen ook minder kijkers hebben naar Moordvrouw en Divorce dan voorheen. Wat zou nou het doel zijn? Uiteindelijk is het alleen maar vervelend voor de kijkers die beiden programma's willen zien.

Katniss

Katniss

04-01-2015 om 15:39

Inderdaad

Ik keek altijd graag naar Divorce maar dat overlapt nu BZV. Misschien wordt het nog wel herhaald op zaterdag, net als Nieuwe Buren?

Marea

Marea

04-01-2015 om 16:14

Barvaux

Dat was Nienke. Van Nienke kijkt tv. Hilarisch altijd. Ik kijk niet naar BZV, maar volg het via haar blog.

Kaaskopje

Kaaskopje

04-01-2015 om 17:09

Gelukkig zit er een opnameknop op de afstandbediening

Ik heb gelukkig geen last van het dilemma dat ik moet kiezen tussen twee zenders, maar in dat soort gevallen nemen we het programma op wat het beste uitgesteld kan worden. Boer zoekt vrouw kun je beter niet uitstellen vind ik, maar een serie kan makkelijk.

Mijn tv-week zit weer goed: donderdag Wie is de Mol, vrijdag begint Bed&Breakfast weer (omroep Max) en dan zondag Boer zoekt vrouw. En over een dikke maand komt Greys Anatomy er ook weer bij, nou... wat wil ik nog meer?

Barvaux

Barvaux

04-01-2015 om 17:31

kaaskopje

Kijk je wel eens naar de Engelse Bed&Breakfast? Stukken leuker dan dat gezapige Nederlandse gedoe met een stel minder...

Barvaux

Barvaux

04-01-2015 om 17:32

Lucerna

Lucerna

04-01-2015 om 17:49

Barvaux

Zo ontiegelijk met je eens! De Engelse B&B is echt heel veel leuker dan de Nederlandse, daar was ik gauw op uitgekeken.

Ulla

Ulla

04-01-2015 om 18:01

Engelse B&B

Op welke zender is dat?

Barvaux

Barvaux

04-01-2015 om 18:54

rtl8

RTL8 tussen 7 en 8 uur 's avonds. Mijn man lag ook meermaals dúbbel in de zomer (op de één of andere manier kijken we graag dit soort programma's in de zomertijd, heb er nu geen tijd voor).

Katniss

Katniss

04-01-2015 om 19:01

Opnemen

Ik heb een ouderwetse tv en een simpele DVD-speler. Wat voor apparaat zou je moeten hebben om programma's op te nemen? Bestaat er zoiets (en betaalbaar) of moet je dan gelijk een moderne tv nemen?

Barvaux

Barvaux

04-01-2015 om 19:09

katniss

Voor een paar tientjes heb je een prima dvdrecorder met harde schijf, mijn man heeft er net weer eentje gekocht voor op zolder.

Egel

Egel

04-01-2015 om 20:01

inderdaad: recorder

Hoi Katniss, wij kunnen ook opnemen en we hebben toch zo'n groot bakbeest als TV. Het is een Harddisk-recorder van de grootste tv/telefoonleverancier in NL. Het is wel een beetje (nogal) flauw dat het een gehuurd kastje is en dat de opgenomen programma's niet naar een DVD kunnen worden gebrand (in tegenstelling tot zelfgekochte harddiskrecorders). Ook blijven ze alleen 1 jaar bewaard.
Wel leuk is dat je een programma op pauze kunt zetten (als je bijvoorbeeld South Park kijkt met je kinderen, start je pas wat later en tijdens de 5 minuten reclame spoel je dat allemaal door). En je kunt dus vanalles opnemen. En soms kun je alsnog naar het begin van het programma als je er later inviel maar je wil het vanaf het begin zien.
Ik vind het niet zo duur allemaal.

Katniss

Katniss

04-01-2015 om 20:10

Ik ga eens kijken

Niet per se voor Divorce, maar het komt toch regelmatig voor dat er een film is die ik niet kan zien. Maar die DVD-recorder met harde schijf dan blijft je programma dus op dat apparaat staan, of kun je het overzetten op een DVD?

Kaaskopje

Kaaskopje

05-01-2015 om 01:49

Barvaux

Ja dat heb ik ook wel eens gezien. Wat ik daar niet prettig aan vind is dat het over meerdere dagen verspreid uitgezonden werd. Dat werkt hier niet. Ik vind de Nederlandse versie ook prima te pruimen.

Kaaskopje

Kaaskopje

05-01-2015 om 01:59

Waarom overzetten naar DVD

Wij zijn in het verleden al heel wat opgenomen programma's kwijtgeraakt omdat we een andere digitale ontvanger kregen. In een enkel geval was dat wel spijtig, maar meestal kun je ook redeneren dat de opnames blijkbaar niet belangrijk genoeg waren, anders waren we er allang aan begonnen. Als opnames langer dan een bepaalde periode op de schijf staan, gaan we ook schiften. Weg, weg, weg.. oh toch nog maar even bewaren, enz.. De schijf moet af en toe weer even een beetje leeggehaald worden.

Ik ben wel benieuwd naar het beleid wat UPC/Ziggo gaat voeren met betrekking tot bruikleen of koop van dit soort apparatuur als de fusie van UPC en Ziggo rond is. Ik vind de bruikleenmethode ideaal.

Barvaux

Barvaux

05-01-2015 om 07:58

tjonge

Wat viel die man met die twee zonen tegen zeg... het zat hem blijkbaar erg hoog de weken voor Yvon kwam (als ik maar door ben.... hoezo???) en het viel hem allemaal heel erg tegen. Maar 56 brieven, niet door tot de laatste vijf?

De boeren met 2 en 12 brieven waren gelukkiger dan hij. Hij bleef ook maar doorpruttelen. Ik kijk het altijd met teletekst er onder en dan loopt het een fractie voor en elke keer zag ik weer een mopperwoord in de zinnen die hij uitkraamde. Zit in zijn appeltaart te prieken terwijl er 56 vrouwen geïnteresseerd in hem zijn en voor hem liggen...

Ben blij met de vijf boeren die door zijn, ben erg benieuwd naar de komende serie.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

05-01-2015 om 08:03

idd Barveaux

Die boer met de 2 zonen lijkt mij een heel naar mannetje. Nogal kinderachtig. Zijn oudste zoon was een heel stuk positiever.

Mijntje

Mijntje

05-01-2015 om 09:23

ach

dat was gewoon onzekerheid. Die man heeft vast wat te verduren gehad dat hij er alleen voorstaat. Ik hoop dat iemand hem helpt toch met wat dames af te gaan spreken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.