Herfstvakantie tip: deze avontuurlijke gezinscamping midden in de natuur is magisch
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Lin

Lin

08-09-2017 om 22:05

Huwelijksreis met vijf

We willen met gezin van vijf (kids 14, 12 en 7) een leuke reis maken, een week, hooguit twee, rond de herfstvakantie. Ki deren zijn Niet veel gewend qua buitenland, wij ouders willen aan de andere kant nu wel iets bijzonderders dan centerparcs... een leuk zwembad en zon is wel voorwaarde, met liefst all inclusieve wat kids betreft,..
Waar is het weer in oktober oké, voor ca 3000 max 4000 voor vijf personen, zon zwembad en beetje cultuur / uitstapjes ??

Tips, iemand???

Vakantievierder

Vakantievierder

09-09-2017 om 00:33

Niet/wel

Als je echt lekker zwembadweer wilt, dus 25 graden plus, dan moet je het niet zoeken in Soanje, Mallorca e.d., Portugal, Italië of Frankrijk.

Ik ben jaren geleden in Turkije geweest en daar was het een week prima weer maar 1 of 2 (halve) dagen regen. De vraag is of je momenteel naar Turkije wil.

Wil je zonzekerder/meer kans op aangename temperaturen, zoek het dan op de Canarische Eilanden of, leuk (!) op Kaapverdië. Dat laatste heeft veel All inclusives, maar leuk is dat je ook naar dorpjes kunt en rondreizen (een dag) op het eiland kunt maken. En dan zit je zomaar in Afrika. Prikken en pillen zijn niet nodig. Is wel iets van 6 uur vliegen, nog wat verder dan de Canarische Eilanden.

Curacao kan ook, altijd goed weer, maar is nog verder vliegen. Zeker voor een week misschien wat erg ver.

Succes met uitzoeken.

Mamsie

Mamsie

09-09-2017 om 08:23

Lanzarote

Paar jaar geleden zijn we in de herfstvakantie naar Lanzarote geweest. Via Tix.nl een vlucht, appartement en huurautootje voor iets meer dan €2000,-. We waren met z'n vieren. De hele week prachtig weer gehad, zonnig een een graad of 25.

Oohh, ik krijg zelf ook helemaal zin om weer te gaan

MerelR

MerelR

09-09-2017 om 11:04

Canarische eilanden

Zijn inderdaad leuk, en heerlijk weer. Op Lanzarote is ook van alles te zien van wat Cesar Manrique heeft gefabriceerd, qua natuur is er nationaal park Timanfaya, dus aan uitstapjes geen gebrek.
Ook Tenerife is leuk met de vulkaan de Teide als hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk ). La Palma is ook mooi qua natuur, maar verder wel erg rustig.

rondreis Egypte

met nijlcruise. Vader en dochter hebben dat gedaan. Dochter was zeer onder de indruk.

Tsjor

Wilgenkatje

Wilgenkatje

10-09-2017 om 14:57

Rondreis Egypte ? O.t.

Kan dat nu nog? Familieleden waren er afgelopen voorjaar, en excursies die ze een aantal jaren geleden deden, waren nu wegens de politieke situatie niet mogelijk.

24/7 BZ app

Op deze app kun je altijd tamelijk gedetailleerde informatie vinden over risico's van het reizen naar een land. Het is aan jezelf om te bepalen welke risico's je wil nemen en welke adviezen je ter harte neemt.

Tsjor

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.