Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Klaartje

Klaartje

06-06-2009 om 22:54

Libido

Ik heb een heel laag libido. Ik heb zelden of nooit behoefte aan seks en dat vind ik knap lullig voor mijn man, maar het doet me gewoon niets.
ik heb echt veel al geprobeerd, maar het is het gewoon niet. Wij hebben dus seks omdat ik het voor hem zo lullig vind, maar ben altijd gewoon blij als het weer achter de rug is.
Herkent iemand dit?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Faith

Faith

07-06-2009 om 13:07

Kan zijn dat het terug komt

Ik hoop maar voor je dat het terug komt. Het schijnt zo dat seks hebben de behoefte ook weer laat toenemen. En volgens mij is dat ook zo. Het lijkt mij wel dat Als je de energie neemt om seks te hebben je ook moet genieten ervan, dan voel je weer hoe het is. En wie weet. Anders misschien wat opwekkends gebruiken (massages, porno, samen iets leuks doen) Faith

Faith

Faith

07-06-2009 om 13:08

Nog even dit

Het ligt misschien ook aan een druk gezin. Ik heb er nu veel meer zin in dan toen mijn kinderen nog kleiner waren, toen hoopte ik gewoon dat ze wakker werden en ik een excuus had... nu hoop ik dat ze niet wakker worden .... van ons . Groeten Faith

Momentje

Momentje

07-06-2009 om 14:32

Nu op dit moment

Nu op dit moment herken ik het wel een beetje, maar dat heeft met de omstandigheden in ons leven te maken. Ben wel benieuwd, hebben jullie dan wel geregeld seks? Voorheen had ik een hoog libido dus het is een beetje extra wrang voor mijn man. Vind het ook zo raar/lullig om mijn man seks te ontzeggen omdat ik gewoon geen zin heb.

Klaartje

Klaartje

07-06-2009 om 15:19

Faith

Nee, daar moet ik niet aan denken. Ik geniet niet van seks, en het komt ook niet terug, want het is er nooit geweest.
Volgens mij ben ik gewoon aseksueel.
En iedereen altijd maar denken dat ik zo'n geile meid ben!

Klaartje

Klaartje

07-06-2009 om 15:20

Momentje

Nou, geregeld, wat is geregeld......Om de paar weken vind ik dat het wel weer een keertje moet en dan knijp ik mijn kiezen op elkaar en doe voor hem alsof ik het een beetje leuk vindt, want hij doet zo zijn best.

Faith

Faith

07-06-2009 om 17:17

Klaartje

Dat lijkt mij buitengewoon vervelend. Ik hoop dat je er een manier voor vindt om mee om te gaan,of eigenlijk doe je dat al. Al lijkt het mij niet gezond voor je om te faken of het maar over je heen te laten komen. Misschien is er een andere oplossing voor je man, hoewel hij natuurlijk graag zijn liefde voor jou zo wil tonen. Maar dat was geloof ik niet je vraag, liefs, Faith

Klaartje

Klaartje

07-06-2009 om 23:20

Faith/lentebriesje

Faith: een andere oplossing voor mijn man? Vreemdgaan, bedoel je? Lekkere oplossing, haha.

Lentebriesje: ben wel blij dat ik niet helemaal alleen sta, dat gevoel heb ik echt heel vaak. Voel me knap abnormaal, maar dat gefriemel en gefrunnik vind ik echt alleen maar irritant. Ben blij dat het dan meestal donker is, want ik zou het vreselijk vinden als mijn man (waar ik dus oprecht veel van hou) die afkeer zou zien.

Momentje

Momentje

08-06-2009 om 07:52

Nou......

Als Faith dat zou bedoelen, waarom moet je daar dan om lachen?? Ik denk dat ik het misschien helemaal niet erg zou vinden, zolang ik weet dat het zijn bedoeling is om mij op nummer 1 te houden (gevoelens kun je nooit plannen, vandaar dat ik zeg zijn bedoeling). Ik zou niet alles willen weten en zou er ook op staan dat verder niemand er van weet. Maar wie ben ik om mijn man seks te ontzeggen omdat ik daar toevallig geen zin in heb?? Hij is toch niet mijn eigendom. In goed overleg is er bij mij veel mogelijk.

Klaartje

Klaartje

08-06-2009 om 08:18

Momentje

Nou, nou, doe je nou zo aangebrand?
Ik onthoud mijn man geen seks, ik beleef er alleen zelf geen plezier aan. En ik vind dat maar vreemdgaan inderdaad geen optie. Als hij beter kan, moet hij gaan, maar hij hoeft niet in mijn bed te kruipen als hij net met een ander heeft liggen rollenbollen, dank je wel. We hebben (ondanks dat dit volgens veel mensen blijkbaar niet kan, want seks is tenslotte waar alles om draait ofzo) een heel leuke relatie, zijn erg gek op elkaar, knuffelen veel en hebben veel lol. Alleen de seks op zich hoeft voor mij niet, ik vind er niets aan.

Klaartje

Klaartje

08-06-2009 om 08:20

Lentebriesje

Nee, eigenlijk heb ik er nooit veel aangevonden, heb ook nog nooit een orgasme gehad. Ik heb best veel partners gehad voor mijn huwelijk maar eigenlijk was het voor mij altijd een noodzakelijk kwaad en deed ik maar leuk mee.

Zonder

Zonder

08-06-2009 om 08:54

En solo-sex dan klaartje?

Heb je ook nooit genoten van solo-sex dan Klaartje ?
Ik heb al jaren geen sex meer met mijn partner, maar ik kan op zijn tijd erg genieten met mezelf.

Momentje

Momentje

08-06-2009 om 09:15

Klaartje

Het was niet als aangebrand bedoelt, voor mij ligt het gewoon ontzettend gevoelig, ik voel me er ontzettend naar over dat ik mijn man iets niet kan geven. Jammer dat je zo reageert op het gevoel van een ander.

Polly Shearman

Polly Shearman

08-06-2009 om 11:45

Daar is de aap

Je hebt nog nooit een orgasme gehad? Kijk dat is heel duidelijk, dan is het logisch dat die hele sex je gestolen kan worden.
Ga in sextherapie met jezelf, en ga eerst maar eens oefenen op dat orgasme!
sex zonder orgasme kan best hoor, is af en toe ook nog best gezellig. Maar ik kan me levendig voorstellen dat je sex vreselijk vind als je er nooit een orgasme van krijgt.
sterkte ermee!

Polly Shearman

Polly Shearman

08-06-2009 om 11:48

In feite

heb jij nooit sex gehad, je hebt het alleen ondergaan, echt... zonder ooit een orgasme?? en je hebt je nooit eens afgevraagd hoe dat komt? onderzocht??
vreselijk lijkt me dat~!

Polly Shearman

Polly Shearman

08-06-2009 om 17:14

Lentebriesje

als dat het geval is, kan je dan niet zoeken naar een lichamelijke oorzaak?
als je nooit klaar komt, kan je idd ook niet van sex genieten. Dat is heel logisch.
Maar dan moet de vraagstelling in het draadje toch anders zijn.
Dan is het geen verschil in libido.
Want als je niet zo vaak zin hebt als je man, zou ik een ander advies geven dan hier. "het" niet kunnen heeft niks met je man te maken. Want je kan het dan bij geen een man, en ook niet alleen.
Ik ga ook niet skieen als ik het niet kan, en zelfs na 100 keer proberen, en het willen leren het nog steeds niet kan! Dan doe je het gewoon niet meer, dat is heel begrijpelijk!

Polly Shearman

Polly Shearman

08-06-2009 om 21:50

Maar het punt is dus

dat je wel tegen je man kunt zeggen: oh schat dan ga je toch lekker even met iemand anders skieeen..!

en niet...oh lieverd dan neuk je toch gezellig met de buurvrouw als je zin hebt??

Polly Shearman

Polly Shearman

08-06-2009 om 22:22

Maar

een relatie bestaat uit veel meer dingen dan alleen sex.. al vind ik het persoonlijk wel een heel groot onderdeel. Mis je dan de andere aspecten van een relatie hebben niet? of haal je die uit andere relaties met vriendinnen bv?
met de ene goed praten, en met de andere lachen, en even een knuffel, samen bank hangen, samen op vakantie?

Klaartje

Klaartje

09-06-2009 om 08:07

Solo

Nee, daar vind ik ook niet aan. Ik krijg er ongeveer de slappe lach van, voel me er enorm bijliggen en voel er niets bij.

Klaartje

Klaartje

09-06-2009 om 08:09

Momentje

Ja, inderdaad heel naar. Vooral omdat je daar niet duidelijk over was in je post en ik dat niet kan ruiken.Waarom heb je dat er niet duidelijk bijgezegd dat dit voor jou zo ligt? Had je vast een andere reactie gehad.

Klaartje

Klaartje

09-06-2009 om 08:11

Polly shearman

Quote: Ga in sextherapie met jezelf, en ga eerst maar eens oefenen op dat orgasme!

Ehm....je bedoelt masturberen? Daar heb ik ook niets mee, en vind ook dat gefriemel (in dit geval aan mezelf) helemaal niet leuk.
Maar wel bedankt voor je advies, ik bedoel het niet bot!

Klaartje

Klaartje

09-06-2009 om 08:15

Lentebriesje

Ik kán het blijkbaar ook niet. Niet met een man, niet met een vrouw, niet met een dildo, niet met mezelf.
En ja, ik heb het ook allemaal geprobeerd.
Maar ik vind mijn relatie toch heel waardevol. Mijn man is echt mijn allerbeste maatje en ik ben heel gek op hem.
Ondanks dat ik hierin niet de beste vrouw van de wereld ben, hebben we het heel erg leuk. Ook zijn we heel aanhalig en liefdevol naar elkaar. Gek he, alleen dat éne, dat heb ik niet.

Polly Shearman

Polly Shearman

09-06-2009 om 11:12

Klaartje

Jou probleem lijkt mij een lichamelijk probleem, jij kan niet klaarkomen, en daardoor heb je geen zin in sex ( heeeeeel logisch) maar ben je met je probleem dan nooit naar een deskundige gestapt?
Ik zou daarmee gewoon naar de huisarts gaan: ik kan niet klaarkomen, verwijs me maar door, want op deze manier krijg ik relatie problemen.
Ik besef dat dat een hele hoge drempel is, maar misschien is het wel op te lossen! en dan zou het zoooo zonde zijn als je dat niet probeerd

groet, polly

Toosje

Toosje

09-06-2009 om 12:02

Oplossing (flauw)

Het zou wel een oplossing zijn voor mijn probleem als ik niet meer kan klaarkomen!!!!

Serieus nu, het zal wel zo zijn met alles wat je niet kent, dat je het niet mist. Maar Klaartje, ik vind het toch jammer dat het jou nooit gelukt is een orgasme te krijgen. Het zou voor jouw relatie wel een oppepper zijn als jij wel kan (leren) genieten van seks. Wat dat betreft is de tip ermee naar de huisarts te gaan om doorverwijzing naar een specialist te vragen, misschien nog niet zo'n gek idee?

En natuurlijk is er meer in een relatie dan seks, maar het is wel het ultieme "instrument" om dichtbij elkaar te blijven staan. Tenminste, nu ik geen seks meer heb met mijn man, drijven wij steeds verder uit elkaar. Terwijl we het verder toch best gezellig hebben!

Groetjes,
Toosje

Tondeldoos

Tondeldoos

09-06-2009 om 17:03

Beetje onzin

Wat een rare uitspraak dat je niet van sex kunt genieten als je niet kunt klaarkomen. Er zijn hele hordes vrouwen die niet klaarkomen en toch dol op sex zijn. Het advies om aan jezelf te gaan werken met een solocursus zou ik zelf iig vergeten. Er zijn ook echt wel vrouwen die niets aan masturberen vinden. Ik zelf ook niet. Dan mankeert er niet ineens iets aan je.
Klaartje, ik heb geen herkenning want ik lust er wel pap van. Ik vind het heel wat dat jij voor je man faket dat je er wel van geniet. Dat zegt wel iets over hoeveel je van hem houdt dat je het voor hem over hebt. Aan de andere kant zou je man zich tamelijk belazerd voelen als hij dit wist, ben ik bang. Om eens naar een seksuoloog te gaan ....... misschien kan die je wel helpen om te leren genieten van sex maar aan de andere kant weet je man dan dus ook dat jij helemaal niet geniet van sex. Wat een lastig dilemma.

Polly Shearman

Polly Shearman

09-06-2009 om 19:54

Geen onzin

Ik blijf erbij dat het logisch is dat als je nog nooit een orgasme hebt gehad je op den duur baalt van sex. Ik blijf ook geen appeltaarten bakken als ik hem nooit op mag eten. Genieten van sex zonder een orgasme kan wel. Is af en toe ook niet erg. Maar nooit een orgasme lijkt me idd libido killing. Een sexuoloog kan dan idd misschien wel helpen.

Tondeldoos

Tondeldoos

09-06-2009 om 20:23

Wel onzin

En echt grote onzin. Er mankeert niets aan je als je niet kunt klaarkomen als vrouw. Met zo'n opmerking doe je echt een groep vrouwen tekort!!! Je moet zoiets niet zomaar zeggen want je zegt hiermee dat een heleboel vrouwen gewoon niet goed functioneren omdat ze nooit een orgasme hebben. Er hebben hier genoeg draadjes gelopen over vrouwen die geen orgasme krijgen en gewoon gelukkig zijn met hun partner en hun sexleven.
En wat gebeurt er als dit soort dingen worden beweerd, daardoor gaan vrouwen faken dat ze klaarkomen. Omdat ze bang zijn dat het beslist zo hoort. En dat hun partner denkt dat ze niet genoten hebben omdat ze geen orgasme hebben gehad. Dat geeft pas krampachtigheid en tegenzin!!

Starry Night

Starry Night

09-06-2009 om 20:29

Vraagje

Even nieuwsgierig: gebruiken jullie de pil? Want die kan schrikbarend libidoremmend werken.

Momentje

Momentje

09-06-2009 om 20:34

Succes verder

Ik vind geen herkenning meer in dit draadje, denk dat dit over heel iets anders gaat als waar ik mee zit. Succes verder. Ik gebruik trouwens niet de pil.
Groetjes Momentje

Momentje

Momentje

09-06-2009 om 20:47

Nog een flauw grapje

Als slot van mijn bijdrage aan dit draadje. Ik denk niet dat ik mijn man een plezier zou doen met de buurvrouw.....

Toosje

Toosje

09-06-2009 om 21:59

Momentje

Haha, wat een geweldige reactie om mee af te sluiten! Trouwens, ik vind jouw houding t.o.v. jouw man en zijn behoefte aan seks erg bijzonder. Je staat open voor oplossingen in ieder geval. Bijzonder.

Groetjes,
Toosje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.