Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

tutje

tutje

26-03-2012 om 13:38

Het valt tegen met de mannen

Ik merk dat ik tegen vind vallen hoe lekker mannen vrijen kunnen. Blijkbaar had ik mijn ex erg goed geinstrueerd(hij nam geen initatietief maar het was wel fijn en goed en lekker). De mannen(ook maar drie) die ik tot nog toe tegen ben gekomen bakten er niet heel veel van. Ik meen dat iemand hier een keer schreef dat als ze niet lekker zoenden het in bed ook niet veel voorstelde, dat kan ik inmiddesls beamen. Ik merk ook dat mijn initiatief dan ook erg terugloopt en als snel denk, nou ja vlug afmaken dan maar.
pffffffffffffff

tutje


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
koentje

koentje

26-03-2012 om 14:03

Tip

probeer eens een vrouw?

Truusje

Truusje

26-03-2012 om 14:51

Relatie

Erg is dat he! Je zou denken dat mannen van een jaar of 40 (plus) toch wel weten wat een vrouw fijn vindt en wat juist helemaal niet. Mijn ervaring (en die is niet zo ruim) is dat mannen die weinig tot geen lange relaties hebben gehad, niet zo bedreven zijn in bed. Overigens is er vaak dan wel wat meer mis met die mannen. Allemaal natuurlijk heel generaliserend, maar ik heb dat zo ervaren.

Maartje Toch

Maartje Toch

26-03-2012 om 14:52

Gewoon verder zoeken.

Zoenen is een indicatie maar zegt niet alles, er bestaan mannen die niet super zoenen maar het er in bed best goed vanaf brengen. Verliefde gevoelens en/of een geestelijke klik verhogen de feestvreugde ook: een matig voorspel neem ik dan voor lief, als de hoofdschotel maar niet tegenvalt. Aan de andere kant is mijn ervaring dat bij geestelijke chemie het lichamelijke deel meestal ook wel goed zit. Het kan natuurlijk ook dat je net drie mindere talenten te pakken hebt gehad, geef de moed nog niet op. Verder kun je naar elkaar toegroeien, de eerste wip hoeft niet per se de beste te zijn. Uit je bericht wordt niet duidelijk of het om one night stands gaat of om beginnende relaties die al een tijdje aan de gang zijn. En niet iedereen met je ex vergelijken.

Marianne

Marianne

26-03-2012 om 15:22

Hoevaak geprobeerd?

Ik ben sinds een tijdje alleen en ook weer wat aan het proberen. Mijn ervaring is dat je wel moet durven aangeven wat je wel en niet wilt (bijv. anders zoenen), en dat je de heren een beetje de tijd moet gunnen. De eerste keer is meestal niet zoveel soeps: te spannend, te snel klaar. Maar met wat instructies en oefening, gaat het na een keer of 3, 4 meestal veel beter.
M

tutje

tutje

26-03-2012 om 17:32

Koentje

Dat lijkt me zeker heel leuk en ook een uitdaging, maar ook doodeng en waar vind ik een vrouw die mij wil inwijden om het zo maar te zeggen
Tutje

tutje

tutje

26-03-2012 om 17:41

Reactie

Truusje: ja dat had ik nu ook, de verwachting dat er in iedergeval voorspel was............. maar Degene met wie ik een ONS heb gehad hadden alledrie wel een lange relatie achter de rug.
Maartje toch: Het viel alle drie keer een beetje tegen. Het zoenen was okee, en toen ik zeg maar zoende zoals ik het heel fijn vind dan wordt ik wel gevolgd. In alle drie de gevallen waren de heren wel wat meer van mij onder de indruk dan ik van hun, wat ik dan uitstraal weet ik ook niet precies. Ik geef de moed nog niet op zo erg is het niet maar het valt gewoon een beetje tegen met de heren. Misschien heb ik gewoon ook geen zin om een man in de opzicht weer " op te voeden" Naar elkaar toegroeien is okee maar alles nog leren pffffffffffffffffff
M: Tja bij alle drie is er niets uit gevolgd, bij twee omdat zij mij toch leuker vonden dan ik hun en er een punt achter gezet heb. En dat aangeven, ja dat snap ik wel ,maar ik vond ze ook erg onhandig, misschien zenuwachtig dat kan. Misschien zoek ik in dat opzicht ook wat meer spanning(niet zozeer kinky).
Tutje

Hombre

Hombre

26-03-2012 om 19:54

Inspelen

Ik denk dat je gewoon wat meer op elkaar ingespeeld moet raken. Je komt allebei uit een andere relatie die je zo had 'ingericht' dat je het fijn vond. Je moet leren ontdekken wat je in seksueel opzicht aan elkaar leuk vindt. Heeft tijd nodig. Wat niet wil zeggen dat je niet in een vroeg stadium kunt aanvoelen of het de verkeerde kant opgaat. Er zijn vast hele 'professionele' mannen die elke vrouw zo inpakken, maar de meeste van 'ons' zijn niet zo.

Truusje

Truusje

26-03-2012 om 20:23

Ons

Ik heb nooit een ONS gehad maar ik kan me voorstellen dat ik daarbij misschien wel een orgasme zou faken als de meneer in kwestie geen relatiemateriaal is, om er maar vanaf te zijn.

beetjeervaring

beetjeervaring

26-03-2012 om 21:20

Eigen rol

Met je eigen vertrouwde man is het makkelijk vrijen. Dat een ander je knoppen niet kan bedienen; daar kan hij niets aan doen. Maar je kan daar behoorlijk in sturen. Met een 'niet eigen' man moet je zelf ook alle registers opentrekken en tonen overal open voor te staan. It takes twoo to tango. En vanzelf gaat de zon op.
Succes,
Beetjeervaring

Hombre

Hombre

27-03-2012 om 10:10

Vrouw achter het stuur

Misschien is het wel weer het probleem met de 'echte mannen' waar ik in een eerder draadje naar verwees. Echte mannen, die voetbal kijken, over auto's praten en hun vrouw het liefst ontwijken door met hun vrienden naar de kroeg te gaan. En 'echte vrouwen' die liefst de hele dag met hun vriendinnen over emoties praten en liefst dwars door elkaar heen (multitasking he?). Die twee mixen niet. Olie en water (of: Mars en Venus zoals het boekje wil)

Dan zal ik wel een twijfelgeval zijn. Hekel aan voetbal en praten over auto's, maar, ja, helaas wel te hard rijden en te hard remmen en bochten afsnijden noem ik de ideale lijn volgen. Een beetje testosteron heeft een man wel nodig. Ook in bed!

(maar binnen 5 minuten klaarkomen dat lukt me niet eens als ik het wil)

Fontein

Fontein

27-03-2012 om 11:14

Chauffeur

Of misschien zijn de goede chauffeurs in deze leeftijdsgroep toch meestal wel bezet. Hun vrouw hoor je dan vast niet klagen.
Liefs, Fontein, vrouw van een goede chauffeur.

tutje

tutje

27-03-2012 om 14:18

Reacties

Hombre: ja ik snap heel goed dat je in dat opzicht ook naar elkaar moet toegroeien en elkaar moet ontdekken, maar ik mis de wil om te ontdekken een beetje en als ik moet vragen om voorspel dan knap ik een beetje af geloof ik.
Anno: ja die onhandigheid ja dat herken ik ook wel, dat kan ook deels onzekerheid en nerveusiteit zijn dat snap ik wel. Maar ook zichzelf een goeie minaar vinden en denken dat 20 cm voldoende indruk(excusez le mot) zal maken, neeuh ben ik niet gelijk van onder de indruk het moet wel meer zijn.
Truusje: Juist bij een ONS heb ik geen zin om te faken, dan wil ik er niet snel vanaf zijn, dan wil ik het gewoon leuk hebben.
Beetjeervaring: Dat nsap ik ook, je moet naar elkaar toegroeien, maar er moet wel inzet van de ander zijn, ik ga niet stap voor stap vertellen hoe het allemaal moet, ben geen 18 meer hoor, verwacht wel wat kennis
Nelleke: hahaha leuk hoe jij het omschrijft, pffffffffff ook maar geen ONS meer dan
Hombre: Jek klinkt al haast als de ideale man

Tutje

Marianne

Marianne

27-03-2012 om 15:33

Hahaha

Nelleke, je theorie is geheel toepasbaar op "mijn" heren! Hilarisch. Ik bof maar dat mijn laatste aanwinsten hielden van lange, rustige ritten naar een spannende bestemming. Geen haast om te arriveren, we nemen eens een pauze onderweg, we willen tenslotte genieten van de rit. Mannen die niet aan voorspel deden ben ik zelfs nog nooit tegengekomen.
M

tutje

tutje

27-03-2012 om 17:52

Stuur die mannen eens deze kant op dan hahahahaha
tutje

Helaasje

Helaasje

27-03-2012 om 19:01

Mannen...

Dat er een link is tussen manier van autorijden en sex weet ik niet maar dat mannen weinig kaas hebben gegeten van de vrouwelijke anatomie is maar al te vaak waar. Bedroevend! Beide exen heb ik uitleg moeten geven maar waren niet te beroerd om moeite te doen gelukkig. Een ONS tussen beide in wist wel van wanten maar die was verpleger, zal wel in de opleiding gezeten hebben...

Ik vrees dat nog teveel vrouwen faken terwijl ze op die manier stilletjes in de kou blijven staan.

tutje: als je een lange lijst krijgt, kan je die dan delen? Grapje! Ik vermoed dat de man die jou genoeg aanstaat wel de kans krijgt om zich te ontplooien, ook in bed toch? Of anders gezegd: misschien waren die mannen niet echt wat je zocht.

Mijn dansleraar....

...zei vroeger altijd dat mannen met een slecht maatgevoel een ramp waren in bed.

Ik denk dat er wat in zit. Mijn huidige man WAS overigens mijn danspartner. Een echt talent

Ingrid (weinig ervaring op het ONS front de laatste decennia, dus daar kan ik verder niet echt over meepraten, sorry)

Hombre

Hombre

27-03-2012 om 21:41

Helaas kaas

"dat mannen weinig kaas hebben gegeten van de vrouwelijke anatomie is maar al te vaak waar. Bedroevend!"

Of *vrouwen* daar allemaal kaas van hebben gegeten (terwijl ik het opschrijf krijg ik ineens allemaal visioenen, maar dat terzijde) betwijfel ik. De meesten krijg ik zonder moeite met orale seks klaar, maar anderen weer helemaal niet. Vinden het wel lekker, maar klaar komen ze pas echt als ze geneukt worden. Dus blijkbaar gaat de Opzij-theorie van de vrouwelijke seksualiteit ook niet altijd op.

PS: 20cm niet genoeg, Tutje? Moet wel meer zijn? Dan begrijp ik dat het tegenvalt!

Marja

Marja

27-03-2012 om 22:04

Hombre

"De meesten krijg ik zonder moeite met orale seks klaar, maar anderen weer helemaal niet. Vinden het wel lekker, maar klaar komen ze pas echt als ze geneukt worden." Ja dat denk jij
Ken je dat verhaal van Yvonne Kroonenberg niet over orale seks: ze had er zo genoeg van bij bepaalde niet fijn functionerende minnaars dat ze maar een neukpartij voorstelde zodat ze kon faken.

Marja

Marja

27-03-2012 om 22:10

Autorijden enzo

Ja mijn slechtste minnaar was ook een hele slechte chauffeur, bumperkleven etc (no pun intended).
Dat was een hele slechte die geen eer legde in het vrouwelijk orgasme en altijd veel te vroeg klaarkwam. brr.
Maar voor de rest is mijn ervaring tegengesteld aan de meesten hier: in het begin is het fleurig en avontuurlijk maar op den duur gaan de heren steeds meer over tot het afwerken van het vaste rijtje: even zoenen, borsten, dan naar beneden. Ik zelf ben meer avontuurlijk ingesteld en heb volgens mij, zeker op den duur meer libido dan de gemiddelde man die ik meestal een beetje vind inkakken. Ik houd erg van passievol liefdesspel maar kan afhaken op mannen die zich eigenlijk niet over kunnen geven aan het gezamenlijke spel doch een pornovideo na gaan spelen en dan denken dat ze een goede minnaar zijn.

Truusje

Truusje

27-03-2012 om 22:18

Tijd

Ik ben nu alweer even aan de man, maar voorheen ging ik vrij langzaam qua seks, zeker niet op de eerste, tweede of tiende (haha) date. Dan had ik meestal al wel een orgasme gekregen voor we überhaupt all the way gingen. Het biedt geen garanties, maar dan voorkom je wel van die vijf-minuten-mannetjes die daarna vinden dat ze een hele vent zijn, lijkt me. Hebben jullie ook de ervaring dat mannen al heel snel overgaan tot orale seks? Met wisselend succces want ik heb wel eens een vriendje gehad dat dacht dat hij zijn tong erin moest steken, tja.

Hombre

Hombre

27-03-2012 om 22:44

Parallel universum

"Ja dat denk jij "

Ja, ik leef waarschijnlijk in een parallel universum waar vrouwen slechts om mij te plezieren orale seks willen. Ik zou haar even het toetsenbord geven om het te boekstaven, maar ze vindt zo'n forum maar verspilde tijd.

Dat verhaal heb ik geloof ik wel eens gelezen. Uit 'alles went...' of zo?

Uiteindelijk zijn vrouwen natuurlijk hopeloos verloren als ze niet in staat zijn te zeggen wat ze wel of niet fijn vinden. Als je dat stadium nou nog niet bereikt hebt...

Marja

Marja

27-03-2012 om 23:20

Hombre

"Uiteindelijk zijn vrouwen natuurlijk hopeloos verloren als ze niet in staat zijn te zeggen wat ze wel of niet fijn vinden" ja dat wel natuurlijk, maar er schijnen nogal wat mannen te zijn die dat niet willen horen, ook blijkens dit draadje

Primavera

Primavera

28-03-2012 om 10:20

Vergelijking met autorijden

Ik kan er niks aan doen, maar bij de stelling dat mannelijke bedprestaties te vergelijken zijn met de manier waarop ze autorijden moet ik gelijk aan de man van een vriendin van mij denken.
Werkelijk een keurige chauffeur. Nooit zal hij een km te hard rijden en hij houdt zoveel afstand van zijn voorligger dat er altijd wel een andere auto tussenglipt.
Hetgeen dus ook in bed gebeurd. Vriendin is de lage frequentie en de eindeloze tijd met vele pauzes die hij nodig heeft om op de eindbestemming aan te komen (àls ze dan een keer sex hebben) zo beu, dat ze inmiddels een verhouding met haar golfmaatje is begonnen.
Moreel keur ik het absoluut niet goed, maar als hij un bed werkelijk is zo als zijn bejaarde rijstijl, dan kan ik me haar een beetje voorstellen. Zelf heb ik zowel in de auto als in bed ook liever een man met wat meer pit en passie. Gelukkig ben ik gezegend met zo'n exemplaar, die bovendien ook nog kan kaartlezen

Hombre

Hombre

28-03-2012 om 10:21

Marja

Wat je bij beide sexen ziet zijn mensen die denken alles te weten wat hun seksegenoten willen en voelen. Dat is natuurlijk onzin. Ik weet niet wat 'de man' wil. Mijn sexuele ervaringen met andere mannen zijn nihil. De rest heb ik van horen zeggen.

Een willekeurige man heeft veel meer intieme ervaring met vrouwen dan een willekeurige vrouw. Waarom die willekeurige vrouw dan zoveel beter zou weten hoe vrouwen sexueel 'in elkaar' zitten is mij niet duidelijk.

Wat ik wel weet is dat ze graag doen alsof ze dat weten. En dan op zo'n lekker betweterig toontje: "Dat denk jij maar..."

Marja

Marja

28-03-2012 om 10:31

Hombre

Het ligt gevoelig, dat snap ik.

Hombre

Hombre

28-03-2012 om 13:31

Jijbak

Subtiele jijbakken zijn blijkbaar jouw specialiteit.

Bi-sexueel

Bi-sexueel

28-03-2012 om 14:07

Hombre

Door ruime ervaring met zowel mannen als vrouwen, moet ik je helaas vertellen dat vrouwen toch echt beter weten wat vrouwen lekker vinden dan mannen. Zelden meegemaakt dat een vrouw er echt niks van bakte, bij een man is dit wel meerdere malen voorgekomen. Blijkbaar is het vrouwelijk geslachtsdeel voor veel mannen nog steeds een groot mysterie, en denken ze nog steeds dat veel vrouwen door neuken klaar komen. Dat blijkt bij jou ook weer. De meeste vrouwen komen echt niet klaar zonder clitorale stimulatie, dus de vrouwen die niet klaar komen tijdens orale seks en wel bij neuken...tsja, hoe zal ik dit eens vriendelijk zeggen...grote kans dat in ieder geval de meerderheid van hen toch echt gefaked heeft. En om dan maar helemaal eerlijk te zijn (subtiele jijbakken vindt je niks blijkbaar), ook grote kans dat sommige vrouwen die wel tijdens de orale sex klaar kwamen, ook gefaked hebben.

Bi-sexueel

Bi-sexueel

28-03-2012 om 14:11

Oh gruwel

Door dit draadje moet ik weer aan een vroegere (mannelijke) minnaar denken. Na een minuut of tien onder de dekens bezig te zijn geweest met beffen (althans, dat moest het volgens mij voorstellen) kwam hij weer tevoorschijn en zei: zo, nu heb ik je wel lekker verwend he? Brrr, krijg nog de rillingen als ik er aan denk.

Bi-sexueel

Bi-sexueel

28-03-2012 om 14:13

Tutje

Gemiddeld is een penis in erectie geloof ik 'maar' 14 cm, dus dat een man denkt met 20 cm indruk te maken begrijp ik wel. Als jij dat niet genoeg vindt, kan het dan niet zo zijn dat een deel van de teleurstelling daarin zit?

Tigerfeet

Tigerfeet

28-03-2012 om 15:27

Hombre 20 cm

"PS: 20cm niet genoeg, Tutje? Moet wel meer zijn? Dan begrijp ik dat het tegenvalt!""
hahaha ik snap hoe jij het interpeteerd hahaha Maar zo bedoelde ik het niet
Ik bedoelde dat als een man erop vertrouwd dat zijn 20 cm een garantie is dat het goed is in bed, ik dat niet zo ervaar. 16 of 20 cm maakt me niet zoveel uit, wel of hij lekker vrijt
Tigerfeet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.