Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Roosje

Roosje

10-04-2010 om 21:29

Wie heeft er een peugeot 206 stationwagon?

En hoe bevalt die?
Wij willen van een grote station naar een kleinere en lichtere gaan en dachten aan deze peugeot. Toch nog genoeg ruimte, maar wel goedkoper in de wegenbelasting.
Heeft er iemand ervaring?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Mijn man heeft een 206 sw

.. en die bevalt prima moet ik zeggen!
We staan nu op 't punt om 'm in te gaan ruilen omdat er (door werk man) inmiddels zo'n 180.000 op de teller staat - maar zeker niet omdat hij niet bevalt.

Qua ruimte; allemaal prima. Hij heeft ongelofelijk veel vervoerd ook rondom onze verhuizing (talloze tripjes naar de vuilstort, palen, hele kasten van IKEA etc.). De achterbank kan heel makkelijk naar beneden en dan heb je een heel flinke laadruimte. Ook handig; het achterraam kan separaat open. Dus met vakanties kon er echt nog op 't laatste moment van alles in gestopt worden. Overigens hadden we voor vakanties een dakkoffer gekocht; anders kregen we eea toch niet mee.

Nadeel: als wij als 2 volwassenen goed zitten voorin (man is 1.87) dan zitten onze (inmiddels tiener-) dochters behoorlijk krap achterin. Hun knieen tegen de stoelen aan. Mede een reden waarom we nu gaan voor de 307 SW.

Manlief is echter al jaren heel erg tevreden, dus succes met de beslissing!

Mare

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.