Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

oregano

oregano

28-02-2011 om 19:07

Water loopt onderuit koffiezetapparaat...

Het is een Philips apparaat met thermoskan. Eerst pruttelde hij nogal lang en kwam er weinig koffie uit, water zeker verdampr door al dat gepruttel.
Paar keer ontkalkt. Nog steeds water onderuit, achter onderin zit een opening (waar ook het snoer uitkomt) en daar komt ook stoom uit. water loopt eerst onderin een soort reservoir lijkt het en komt dan door het pijpje omhoog. Gaat doorgeprikt waar het wegzakt in het reservoir. Leek goed vanochtend
Maar nu ligt er weer een plas water op het aanrecht.
Wat kan dit zijn?
Bedankt, oregano

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Tirza G.

Tirza G.

28-02-2011 om 19:12

Slang los

Er loopt een flexibele slang door je koffiezetapparaat, langs het verwarmingselement. Zo te lezen is die losgeschoten. Even openschroeven, dan zie je het snel genoeg.

Tirza

oregano

oregano

28-02-2011 om 19:37

Tirza,

Heb de onderkant eraf geschroefd maar zie niks bijzonders, geen los slangetje oid. Zie trouwens helemaal geen slang, zit van alles voor, wel gevoeld, maar voel niks wat loszit.
Vreemd niet?

Tirza G.

Tirza G.

28-02-2011 om 20:45

Type?

Vaak kun je via het typenummer een 'werktekening' opgoogelen, waarin ongetwijfeld beter wordt uitgelegd wat ik bedoel. Het slangetje (ongeveer vingerdik) loopt van het waterreservoir via het verwarmingselement naar boven, naar de uitloopopening boven het filter.

Tirza

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.