Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Wat was nou die truc met de aardappelsalade?

Ik wil voor zaterdag een simpele aardappelsalade maken, niet te veel fratsen, lekker van smaak en niks uit zakjes. Nou herinner ik me vaag een belangrijke tip (ik dacht van hier), er was iets wat je per se moest doen of laten. Was het niet iets met ingrediënten warm mengen of zo? Ingridt? Silone? Weten jullie daar iets van? Of was het toch een recept van Sylvia Witteman?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Yep, dat was het.

de truc was niet van mij, maar ik weet het nog wel....

Ingrid ( t wordt inderdaad salade-weer!)

Anneque

Anneque

23-06-2009 om 13:47 Topicstarter

Ja!

Dat was het, met kippenbouillon geloof ik. Bedankt!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.