Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Katja

Katja

06-07-2009 om 13:41

Wat maken we op de gasbbq?

Wie heeft er lekkere recepten? Wij hebben een houtskool
bbq maar die mag niet op de fr camping, dan maar met gas, eentje goedkoop gevonden. Werkt dat hetzelfde? En o ja, kun je er ook van die visrookplankjes op leggen?
Katja

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Katja

Volgens mij kun je er hetzelfde op maken. Alleen dat typische houtskool smaakje krijg je niet. Alleen als de gas bbq wat ouder is en de branders zijn wat zwart, dan komt dat verkoolde smaakje vanzelf weer .
Ik ben heel benieuwd wat je bedoelt met visrookplakjes. Ik doe de vis altijd in alu-folie met wat wijn en uien ringen.

Dorry

Katja

Katja

06-07-2009 om 20:28

Hihi dorry, geen plakjes maar..

.. plaNkjes! Bij de appie, 2 voor 6 nogwat, die maak je nat, leg je erop en die gaan dan smeulen, vis erop, deksel erop, en na 15 min smullen maar. Is net zoiets als vis warm roken (doen wij ook wel es).
Heeeeeeeeeeeeeerlijk.

Katja

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.