Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Carmen

Carmen

17-12-2009 om 11:10

Wat doe ik met een overschot aan eidooiers?

Ik heb gisteren een gerecht gemaakt met eiwitten. En nu heb ik acht eidooiers in de koelkast staan. Ik kan ze vanavond bakken voor bij de bami. Maar misschien heeft iemand een origineler en/of beter idee?

Carmen

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Femke_

Femke_

17-12-2009 om 11:18

Spaghetti carbonara?

Dat is met heel veel eidooiers, spek en kaas geloof ik...even zoeken op google en je hebt het zo te pakken!
Ik vind het in ieder geval erg lekker (maar weet ook nooit hoe ik het moet maken...)
Femke

krin

krin

17-12-2009 om 11:30

Mayonaise

of sabayon, of tiramisu, of ijs, of mousse...
of alles tegelijk, natuurlijk. Op smulweb kun je "eidooier" als koelkastingrediënt invullen en dan rollen er maar liefst 3620 recepten uit.

Carmen

Carmen

17-12-2009 om 11:39

Reactie

Cobi, die had je aan mij kunnen geven
Wat een goede ideeën! Ik ga recepten zoeken, en ik denk dat het Cobi's brood of mayonaise gaat worden!
Gelukkig, dan kan ik vanavond een heel ei bij mijn bami bakken. Is toch lekkerder dan alleen maar dooiers.

Carmen

Carmen

17-12-2009 om 16:28

Een enorme hoeveelheid...

... chocolademousse!

Cobi - pavlova

Met al die eiwitten kun je een heel lekker Australisch toetje maken: pavlova. Een krokante meringuebodem die van binnen wat marshmellowachtig is. Daarin slagroom en erboven op vers fruit, waaronder meestal wat pitjes passievrucht.

Groetjes,
Liat (geboren in Australie)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.