Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Wandelschoenen

Ik wil nieuwe wandelschoenen kopen, omdat ik in juli de Vierdaagse ga lopen. Ik wil me goed laten voorlichten, maar twijfel tussen een buitensportzaak of een gespecialiseerde sportschoenenwinkel (loopschoenen, wandelschoenen). Wie heeft hier ervaring mee. Waar wordt het beste naar je voeten en loopstijl gekeken?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ligt eraan

Elvo, dit is volgens mij moeilijk te beoordelen. In iedere zaak kun je de pech hebben met een onbenul te maken te krijgen die van niks weet. Het ligt dus maar aan de verkoper, volgens mij. Als je de keus hebt, zou ik naar meer zaken gaan voor advies.
Overigens zou ik zonder meer de New Balance schoenen uitproberen. Volgens onze lopers (dit jaar voor de dertiende keer) zijn dat echt de beste. Zelf heb ik ze ook (hoewel ik de vierdaagse niet loop) en ze zitten echt heerlijk. Je uitrusting wordt compleet met Falke-sokken, maar dat zal iedere goede sportzaak je wel vertellen.
Succes alvast! n@nny
Succes

Human nature schoenen

Ik loop al jaren op Human Nature schoenen van de ANWB. Die hebben verschillende wandelschoenen in het assortiment.

Er zijn verschillende soorten categorie schoenen, Trekkingklasse A, B, C of een combi daarvan. De klasse geeft aan waar de schoenen het beste voor geschikt zijn. Hoeveel comfort enz.

Schoenen zijn toch persoonlijk, en inderdaad, het is een momentopname waar je het beste advies krijgt.

wat mijn voorganger al zegt: Falke sokken. Dat maakt het lopen echt een stuk aangenamer, buiten dat je goede schoenen hebt zijn sokken minstens zo belangrijk.

Maar koop vooral schoenen die gelijk bij het aantrekken in de winkel lekker zitten. En vooral lekker inlopen ruim voor de vierdaagse!

Succes, en wandel ze.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.