Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Wiske

Wiske

22-12-2009 om 13:14

Verdunnen chocolade voor de fontein

Eerste kerstdag gaan we voor de 3e keer onze chocoladefontein gebruiken. De eerste keer mislukte gigantisch omdat we de chocolade niet warm genoeg hadden laten worden en alles liep vast toen we hem aanzette.
De 2e keer heb ik volgens de gebruiksaanwjzing de chocolade wat verdund met olie, dit zou de smaak niet beinvloeden.Dat was ook zo maar ik vond de chocolade wat te vettig worden.
Wat denken jullie: zou ik ook wat gewone (warme) melk kunnen toevoegen en dan goed roeren? Of heeft iemand andere ideeen?
Wiske

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Femke:-)

Femke:-)

22-12-2009 om 13:17

Je hebt hier

speciale chocolade voor nodig hoor...ik denk niet dat het met gewone chocolade gaat?!

Verdunnen

Gewone chocolade kan je hiervoor het best verdunnen met slagroom.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.