Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Feertje

Feertje

11-06-2011 om 20:06

Uitstapjes met pinkster

Door omstandigheden hebben we al een hele tijd geen leuke dingen buitenshuis kunnen doen. Nu begint het weer te komen en we willen morgen of overmorgen iets leuks gaan doen met z'n tweeën, kinderen zijn onderdak.
Maar ik ben er al zo lang uit dat ik zo gauw niet weet wat. Wie heeft er ideeën, een tentoonstelling, opengestelde tuin, kasteel, verzin het maar? Wat gaan jullie doen voor een dagje uit?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Picknicken op de boerderij

via campina.nl kun je maandag op bezoek bij de boer, maar of dat ook leuk is zonder kinderen?

Jons

Leuke uitjes

Wij waren voor gisteren op zoek naar een leuk uitje en kwam bij het googelen op deze site, heel handig want je kunt per provincie kijken:
http://www.leukeuitjes.nl/

Fiorucci

Fiorucci

12-06-2011 om 07:39

Wij....

Wij reizen vandaag af naar Hoorn, terrasje pakken, lekker slenteren langs het Ijsselmeer,restaurant is al gereserveerd, hotel ook, mrgen ontbijten, nog even aan het water zitten en weer naar huis..

Kastelen, grotten, bossen, speeltuinen....

Een paar ideetjes:

Kasteel Hoensbroek (Limburg)
Kasteel de Haar (Utrecht)

Reis af naar Valkenburg of Maastricht, pak een leuk terrasje, maak een gezellige wandeling en bezoek een grot (zonneberg in Maastricht of de diverse grotten in Valkenburg).

Misschien is er wel een fort open dat je kunt bezoeken.

Wat dacht je van een museum: het watermuseum in Arnhem is erg leuk, compleet met waterspeeltuintje en een aangenaam terrasje. Het ligt aan een park waar je ook nog een wandeling kunt maken.

Of ga kano-en met je gezin (weet niet hoe oud je kids zijn, dus dat hangt er vanaf). Je kunt een kano huren in Utrecht en dan kano-en de Kromme Rijn af, langs het pannenkoekenhuis + speeltuin.

Het weer is mooi, dus mogelijkheden genoeg. Enjoy!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.