Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

mama 32

mama 32

24-08-2009 om 18:58

Tips voor aperitief en dessert

Binnenkort hebben wij thuis een feestje met warm en koud buffet. Nu zit ik te denken wat leuk is om de gasten te serveren bij binnenkomst? Een kleine hartige of zoete versnapering. Ideeen? En heeft iemand nog een origineel dessert tip?
mama32

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Laminaat

Laminaat

24-08-2009 om 22:25

Meer informatie?

Mama32,

Kan je iets meer vertellen over het feestje? Hoeveel personen? Binnen of buiten? Formeel of informeel? Sjiek of sjabbie? Wat doe je met de andere gangen?
Laminaat

Pavlova?

Laatst had ik voor een buiten-etentje voor zo'n 8 volwassenen en 16 kinderen schat ik als dessert een pavlova gemaakt met slagroom en aardbeien. Eigenlijk extreem simpel en ziet er spectaculair uit.
(is schuimtaart van gebakken eiwitschuim met slagroom en vruchten)

mama 32

mama 32

25-08-2009 om 07:56

Meer informatie

Het gaat om een warm en koud buffet voor ca 25 volwassenen en 11 kinderen.
Het is geen chique bedoeling, gewoon lekker eten, drankje, muziekje.... Het eten is bedoeld als dank voor veel hulp die wij hebben gehad van deze mensen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.