Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

An

An

20-03-2009 om 20:50

Taart

Hoi,

Dochter is zondag jarig en ik maak altijd zelf de verjaardagstaart. Nu doe ik dat altijd van, ik meen, biscuitdeeg, van de molen. Dat is kant en klaar. Eieren, water kloppen en klaar. Mislukt nooit. Moscovisch gebak, zonder kant en klaar is mij nog nooit gelukt. Het zakt altijd in. Nu heb ik geen tijd gehad om naar de molen te gaan. (is hier niet dichtbij) Weet iemand het beste alternatief? Ik denk zelf aan cakebeslag. Of is er een beter plan?
Bedankt voor het meedenken!
An

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Tirza G.

Tirza G.

20-03-2009 om 22:03

Het geheim van biscuitdeeg

Is veel kloppen. Na het mengen van de ingredienten zéker 20 minuten mixeren, tot het als een straal van je mixer loopt.

Tirza

tonny

tonny

20-03-2009 om 22:40

Oja en let op vet!

Vet maakt al je mixactiviteiten minder effectief.

Doe geen cakebeslag hoor, dan wordt de taart veel te vet en te machtig!

tonny

An

An

21-03-2009 om 09:06

Okeoke

Ik ga het toch maar weer eens proberen. Leen ik even de kenwood van de buuv want 20 minuten met mijn mixertje vind ik wel lang. Als het mislukt heb ik altijd nog cake(of is zelfrijzend bakmeel handiger?)mix achter de hand.
Bedankt voor de input!
An

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.