Huis, Tuin en Keuken
koentje
23-01-2011 om 14:57
Steengril
wij hebben zo'n combinatie steengrill/gourmetstel.
Aan de steengrill blijf alles enorm vast plakken. We strooien er wel zout op.
Doen we iets verkeerd, of hoort dit bij een steengril?
Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Klaartje
23-01-2011 om 15:25
Onze steengrill...
....mag niet met zout. We moeten ze dun insmeren met olie en dan bakken. Als de jouwe wel volgens voorschriften met zout moet, zou ik het zo doen dat het vlees er pas opgaat als de steen loeiheet is en dan laten liggen. Als het goed is komt het vlees vanzelf los. Niet te snel willen keren dus.
Puck
23-01-2011 om 17:34
Geduld
Als je lang genoeg wacht dan laat het vlees echt vanzelf los zoals Klaartje al zegt. Gewoon geduld hebben dus. Wij gebruiken geen olie en ook geen zout op de steengrill.