Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

koentje

koentje

23-01-2011 om 14:57

Steengril

wij hebben zo'n combinatie steengrill/gourmetstel.
Aan de steengrill blijf alles enorm vast plakken. We strooien er wel zout op.
Doen we iets verkeerd, of hoort dit bij een steengril?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Klaartje

Klaartje

23-01-2011 om 15:25

Onze steengrill...

....mag niet met zout. We moeten ze dun insmeren met olie en dan bakken. Als de jouwe wel volgens voorschriften met zout moet, zou ik het zo doen dat het vlees er pas opgaat als de steen loeiheet is en dan laten liggen. Als het goed is komt het vlees vanzelf los. Niet te snel willen keren dus.

Puck

Puck

23-01-2011 om 17:34

Geduld

Als je lang genoeg wacht dan laat het vlees echt vanzelf los zoals Klaartje al zegt. Gewoon geduld hebben dus. Wij gebruiken geen olie en ook geen zout op de steengrill.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.