Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Rafelkap

Rafelkap

13-03-2010 om 17:28

Schoenen advies gevraagd

Help! Ik moet echt nieuwe schoenen, maar welke?? Vanmiddag in de stad geweest, maar OF ik vind het te truttig OF weer te lomp? Wat ik leuk vond moet met blote voeten, en ik zoek nu juist schoenen voor met sokken (het is nog te koud!) En mijn laarzen worden bijna (hopelijk) te warm om te dragen.
Wie kan mij helpen? Liefst schoenen voor onder een broek (spijkerbroek) en niet te truttig, maar ook niet te lomp.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Lou

Lou

13-03-2010 om 17:41

Fleurige gympies

Wat vind je van die hoge gymschoenen met veters, met al die kleurtjes? Ik heb ze aangepast en ze zitten lekker, maar heb ze toch niet gekocht. Weet niet zo goed waar ik het bij zou dragen. Maar leuk vind ik ze wel. Niet truttig, niet lomp.

Rafelkap

Rafelkap

13-03-2010 om 18:14

Lou

Ja dat is misschien iets. Ik zag best leuke (rood) van Wolky. Ook niet gekocht Maar eigenlijk wil ik iets eleganters (evt hak) dat ook nog erg lekker zit (ik verwissel niet van schoen op een dag)

Zoiets?

Misschien van die (suede?) enkellaarsjes met hakje? Ik vond de shabbies op deze site wel leuk voor onder een spijkerbroek. Lekker stoer, maar niet lomp.

http://www.omoda.nl/shop/productoverzicht/schoenen/damesschoenen/enkellaarzen/alle-merken/alle-kleuren/alle-maten/alle/alle-seizoenen/alle-prijzen/alle-zolen/laag-van-2-tot-4-cm/alle-kuitwijdtes/alle/1

Ik zie ook leuke pumps met hakje, maar die kan je niet met sokken aan. Dat zou dan een panty meoten worden.

Rafelkap

Rafelkap

14-03-2010 om 09:02

Triple

He ja die zijn leuk! Met een houten hak, maar niet te hoog. Ik durf ze niet (meer) via internet te kopen, maar er is hier in de stad een winkel met shabbies, die ga ik maar eens bezoeken om te passen. Hopelijk kom ik er goed in, zo zonder rits..
Ik draag nooit een panty, dus pumps (ook niet helemaal mijn ding) gaat niet. Ja, ik zie wel leuke schoenen voor met blote voeten, maar dat is nog te koud!

Biene M.

Biene M.

14-03-2010 om 13:45

Ik heb deze

http://www.wehkamp.nl/damesmode/schoenen/laarzen/orizonte-leren-enkellaarzen/C01_L07_L74_969925/?PRmin=10&PRmax=190&F=19,3,17&PI=3&SM=0

Als je over de maat twijfelt bestel je gewoon twee paar. En als je niets koopt, betaal je bij Wehkamp ook geen verzendkosten (ook niet voor retourzenden).

Hele leuke laarsjes biene

goeie keus, helemaal mijn smaak

tonny

tonny

14-03-2010 om 14:28

Als het warmer wordt...

... maar nog niet zo warm dat je met blote voeten kunt, dan vind ik enkellaarsjes ook te warm hoor. Iemand nog suggesties van iets leuks waarbij je sokken aan kunt (en niet die zweterige panty's?)

Camper, arche

Schoenen van Camper en Arche vind ik vaak erg mooi en leuk, zit zitten ontzettend lekker, en er zijn elegante modellen maar ook stoerdere, en er tussenin. Ze zijn behoorlijk duur, ik koop ze meestal in de uitverkoop. Een fijne winkel vind ik Zwartjes, in Amsterdam (en Amstelveen). Camper heeft ook eigen winkels en verkoopt ook online.
http://www.camper.com/#/en/09-10-catalogue/
http://shop.camper.com/productos.xhtml?type=W&lng=en
http://www.arche-shoes.fr/arche/Home.html
http://www.zwartjes.nl/
http://www.omoda.nl/arche

Sneakers

Ik kan eigenlijk alleen sneakers bedenken in de categorie lage schoenen waarin je sokken aankan. Is dat wat Tonny?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.