Huis, Tuin en Keuken
Emma B
16-05-2009 om 13:25
Recept belgische zachte witte puntjes
Wie heeft voor mij een recept voor zachte witte puntjes? Het liefst de Belgische (nou ja, belgische die ik ken van de bakker uit Leuven), daar zit meer smaak aan dan aan Nederlandse puntjes.
Ik heb al gegoogled, maar de recepten die daar staan lijken op mijn gewone luxe witbrood, met wat roomboter en melk erdoor. Volgens mij moet er nog wat anders doorheen, om ze ook echt lekker zacht te houden.
Wie o wie? Mijn kinderen zijn jullie dankbaar!
Katrien
16-05-2009 om 16:27
Mijn recept
Afin, het is niet echt mijn recept, maar een recept dat ik hier op internet gevonden heb; http://www.jerryke.be/recept?id=2322
Mijn dochter eet geen andere meer.
Katrien
Katrien
17-05-2009 om 17:20
Cobi
Ik volg het recept zoals het is. Ik vind het niet zo'n ontzettende hoeveelheid suiker en boter, eerlijk gezegd. En de hoeveelheid gist is toch heel normaal voor die hoeveelheid bloem?
Ik haal hier ongeveer 30 sandwiches uit, ik vind het dan nog heel erg meevallen met de hoeveelheid boter en suiker per broodje.
Katrien
Katrien
17-05-2009 om 17:26
Nog even, cobi
Ze noemen niet voor niets 'luxe sandwiches'. Niet voor iedere dag dus, maar voor als het eens wat extra mag zijn. Dan heb ik echt geen probleem met de hoeveelheid boter en suiker.
Katrien