Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Racebaan en bestuurbare auto

Twee wensen van mijn zoon (hij is 6) aan Sinterklaas:
een racebaan en een bestuurbare auto.

Beide hebben al eens gehad (meerdere soorten) voor zijn broers, maar vooral de racebaan hield het nooit lang vol. Of was vreselijk moeilijk in elkaar te zetten. Of ging heel snel stuk.

Wie heeft goede tips voor een racebaan of auto die het goed doen, beetje uitdaging hebben en het ook nog eens een tijd goed volhouden.
Budget (per stuk ca 35-40 euro max)

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Carrera...

....is van goede kwaliteit. We hebben het al een paar jaar. Bepaalde onderdelen blijven wel kwetsbaar (hekjes verbindingsstukjes), maar de vitale onderdelen vind ik best sterk. Maar voor die prijs is het goede kwaliteit. Wil je superdegelijk dan betaal je vele malen meer.

Ja carrera

Hier ook al een paar jaar carrera tot volle tevredenheid. Nou ja, behalve dat ons huis eigenlijk te klein is (of te vol staat??) om een racebaan op te zetten.
Maar goed, carrera dus. Gewoon degelijk op de belangrijkste onderdelen. Als je de aanbiedingen in de gaten houdt, moet het met een budget van 35-40 euro lukken een carrera-racebaan te scoren.
n@nny

sierlo

sierlo

22-11-2009 om 09:47

Auto

Wij hebben de afgelopen 4 jaar heel wat bestuurbare auto's in huis gehad en er ook heel veel weer snel weg kunnen gooien. Wieltjes afgebroken, antennes die al breken als je er naar kijkt, auto door midden (wij hebben ons kind lang geleden al omgedoopt naar Joop de Sloper) maar de auto die het hier al 3 jaar doet is de jeep van Hot wheels. Onverslijtbaar. je kan er mee ergens tegenaan botsen zonder dat de onderdelen je om je oren vliegen, alle wielen zitten er nog onder en de antenne doet het ook nog.
De Carrera baan doet het ook nog erg goed. Ingewikkeld om hem helemaal uit te zetten (tekening goed bewaren) maar zelf kunnen ze best een leuke baan neer leggen. Ook behoorlijk duurzaam.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.