Huis, Tuin en Keuken
e.j.
12-08-2011 om 16:47
Potje met maiskolfjes
Ik heb ooit in een pakket eens een potje van Bonduelle met jonge maiskolfjes gekregen. Die wil ik vanavond proberen maar hoe maak je dat klaar? Eet je dat warm of koud, nog koken of opbakken? Op het potje staat niets. Wie weet het?
Fiorucci
12-08-2011 om 17:30
Gewoon opwarmen is voldoende, mijn dochter eet ze zo koud uit het potje..
e.j.
12-08-2011 om 18:59
Nou
gewoon opgewarmd dus. We vonden ze niét lekker, smaakte niks naar mais maar zurig. Dat staat ook op het potje, jonge maiskolfjes met water, suiker, wijnazijn, zout, voedingszuur, citroenzuur. Weten we dat ook weer, die hoef ik niet te kopen.
Inge M
12-08-2011 om 20:42
Meer bedoeld voor salade dus
M.u.v. rode bietjes zijn er maar weinig zure dingen die ik warm lekker vind.
Triple
12-08-2011 om 20:56
Salade
Het lijkt me ook meer iets ter aanvulling op een salade. En gewone maïskorrels uit blik vind ik trouwens koud veel lekkerder dan warm.
Verstuurd met de Ouders Online iPhone app
Triple
12-08-2011 om 20:58
Inge m
Ha, ha ik zag je posting pas nadat ik de mijne had gestuurd. Zelfde bericht.
Verstuurd met de Ouders Online iPhone app
Genista
14-08-2011 om 13:46
Combinatiedingetje
Ik snijd ze in schijfjes en mik ze door een roerbakhusseltje of gebruik ze in salade, of als garnering met een dressinkje erover oid. Gewoon zo zijn ze niet geweldig, nee. 't Is een combinatiedingetje.