Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Muurschilderingen

ons dochtertje van word binnekort 9 en we hebben besloten om dr voor haar verjaardag een muurschildering cadeau te doen.we hebben eerst contact opgenomen met een bedrijfje dat hierin gespecialiseerd is,zij wouden on graag helpen en we zijn nu samen met hen aan t denken over een mooi en leuk thema,zij stelden voor om iets te kiezen waar ze gek op is dat zou dan zoiezo megamindy worden maar ik had toch liever een ander soort thema gehad(en ik dacht ook eerder aan een soort decor ofzo omdat zoiets minder snel gedateerd zou lijken,nu wou ik aan julie vragen waar julie in mijn plaats voor zouden kiezen.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ik zou

je dochter krijgt het cadeau van jullie,ik zou háár laten kiezen.
(ot misschien is dit meer iets voor de rubriek nieuwe huishouden of basisschoolkinderen?)

Sjillie

Sjillie

08-05-2009 om 19:03

Ik zou

eerder iets neutralers nemen, een thema als bos, zee en strand, jungle of iets dergelijks.
Dat gaat langer mee in de zin van dat je dochter het langer leuk vind en makkelijk aan te passen met assocoires aan leeftijd.

GR Sjillie

mirreke

mirreke

09-05-2009 om 11:35

Muurstickers?

Tegenwoordig kun je ook muurstickers krijgen, in allerlei soorten en maten en van allerlei thema's. Misschien is dat ook een, goedkoper, idee?
Of je laat een mooi decor schilderen en kunt het dan met muurstickers invullen. Je kunt dat dan veel eenvoudiger en sneller aanpassen.
Als ik heel eerlijk ben zou ik nooit een te herkenbaar iets laten schilderen. Laat ze nog een jaartje mega-mindy fan zijn, dan is het wel over denk ik zo. En dan kun je weer over je mooie en dure schildering heen sausen....

mirreke

mirreke

09-05-2009 om 11:37

Site:

http://www.kinderkamerstickers.nl/?gclid=CJiv7rr3rpoCFUqS3wod3xjKcg
Op deze site kun je ook een verzoek doen, dan gaan ze voor je op zoek of ze het kunnen vinden.

liora

liora

09-05-2009 om 12:32

Denk goed na

Hoi,

Ik heb het ruim een jaar geleden laten doen, en eerlijk gezegd een beetje spijt. Het werd een vliegveld en nu vind ik het enorm druk eigenlijk. Zoon vindt het nog wel mooi, maar zodra hij het goed vindt, schilder ik de muur weer lekker wit.

Ik zou je aanraden iets neutraals te doen, a la een mooie wolkenlucht, sterrenhemel, of een strand of zo.

Liora

Kaaskopje

Kaaskopje

09-05-2009 om 16:38

Dochter kwam er ook mee

Mijn oudste dochter heeft een grote scheve wand in haar kamer van 5 meter lang. Daar kun je heel wat op kwijt. Ze weet ook al iemand die het zou kunnen doen. Ik vind zoiets best leuk, maar aangezien wij in de toekomst weer in die kamer willen waarschijnlijk moet het dan wel een kunstwerk worden die niet verveeld. Ik zou het doodzonde vinden om eroverheen te verven.

elsje78

elsje78

09-05-2009 om 21:54

Heb het ook

Hoi

Hier ook een muurschildering, maar dochter is nog veel jonger, dus makkelijker kiezen. In de babykamer is het een beer uit het boek grote beer en kleine beer, en in de nieuwe kamer wordt het haar geboortekaartje. (maar is meer omdat ik dat leuk vind, haar maakt het nog niet zoveel uit)

Het ligt er ook aan hoe duur het is, hier heeft een vriendin het gedaan en kostte 50 euro, dus als ik het niet meer mooi vind, komt er iets anders overheen. Als het veel duurder is maakt het ook meer uit wat er op komt.

succes! groetjes Elske

mirreke

mirreke

12-05-2009 om 15:33

Graffiti-wand

Hier heeft oudste dochter in haar kamer zelf een graffiti-wand gespoten met de naam van haar favo popgroep. Ik vind hem erg mooi. Ze wil nu graag verder op de garage, maar dat houden we nog even af. (van mij mag ze ons huisnummer in het groot, maar dat vindt ze te saai...)
Als iemand behoefte heeft aan een graffiti-wand, mijn dochter komt hem met liefde spuiten. Ze is er erg goed in!

mirreke

mirreke

16-05-2009 om 13:19

Foto's

doe ik niet... Ik probeer zo weinig mogelijk privé van ons en kinderen op het net te zetten.
Wel een leuk idee Pelle. Ik zou wel zó gaan kijken bij andermans foto's...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.