Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

lippenstifjte

lippenstifjte

15-01-2011 om 12:06

Les in make-up

Ik zou graag willen leren hoe ik mezelf het mooiste kan opmaken. Ik kom zelf nooit in make-up winkels, en weet er tot mijn schaamte niks van. Bij de v&d zag ik een keer iemand opgemaakt worden in zo'n hoek. Zou dat dan geld kosten ? En kan je in zo'n winkel met make-up gewoon binnenlopen en vragen of ze je opmaken, en vragen of ze je adviseren welke produkten het beste zijn. Ik durf het niet zo goed te vragen, omdat ik al 40 ben, en dan moet je toch wel weten hoe dat moet... lijkt me...maar ik heb het nooit geleerd. ja, een potloodje of een lippenstiftje (hema) lukt me nog wel, maar echt je positieve kanten benadrukken en je negatieve kanten camoufleren, hoe doe je dat. in de trant van dat programma waar ze van die metamorfoses doen

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Rembrand

Rembrand

15-01-2011 om 13:35

Schoonheidsspecialiste.

Misschien een keer een schoonheidsspecialiste bellen om te vragen of je dit samen met haar kunt doen ? En dan laat je gelijk lekker een schoonheidsbehandeling doen ! Ik doe dit zelf al jaren elke zes weken en het is echt mijn dingetje.
M.

An

An

15-01-2011 om 14:09

Workshop

Hoi,
Ik heb van de zomer, samen met wat vriendinnen, een make-upworkshop gevolgd. (ben 40+)Geweldig! Alle ins en outs. Zij deed de ene helft(rechts) en jij de andere. Zo bouwde ze je gezicht op. Alle kleurtjes waren er en ik kon alles proberen. Verder lekker hapje en drankje erbij. Errug leuk.
An

Chippie

Chippie

15-01-2011 om 15:33

Kleurworkshop

Oh, ik heb geen idee meer hoe het echt heet maa rik heb ooit een kleuradvies laten doen inzake kleding en make-up. Echt ideaal, ik heb een hekel aan shoppen en weet nu feilloos mijn kleurtjes te vinden etc. En er zat ook een make-up advies bij. Ideaal, nooit meer een verkeerde kleur lippenstift, drie oogschaduwkleurtjes precies op maat (en écht, ik zie dat die nieuwe, subtiele kleurtjes me laten stralen!) etc.

Mover

Mover

16-01-2011 om 08:55

Mooi parfurmerie

Ik weet niet waar je woont, maar bij de Mooi parfurmerie hebben ze de zogenaamde Beautyschool. Kost je 7,50 euro en dan leren ze je van alles over opmaken, materialen etc. En, zij maken de linker kant op van je gezicht, en jij mag de rechterkant opmaken. Om te oefenen! Echt errug leuk.
Weliswaar echt alleen maar gezichtsmakecup (incl. dagcremes, reinigingslotions, etc) maar toch zeker een leuk en leerzaam ochtendje.
Veel plezier,
Groetjes, Mover

Zus

Zus

16-01-2011 om 13:18

Youtube

Ik heb zelf een hoop geleerd door te kijken naar de filmpjes op youtube van maybelline (of zo, weet niet precies hoe je dat schrijft). Dan wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je kunt opmaken met tips erbij. En dan vooral proberen na te doen en kliederen. Ik ga wel even een paar links zoeken.

Make-up aanleren nadat je vele jaren naturel rondliep

da's mij niet gelukt.
Heb weleens zo'n workshop gedaan, kleuradvies ook, maar ik voel me gewoon niet happy met make-up. Ik krijg het ook niet in mijn systeem.

Beetje lippenstift, camouflagestift op een lelijk incidentje, daar moet de buitenwereld het mee doen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.