Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

1972

1972

09-11-2010 om 16:53

Lasagne invriezen

Ik heb net lasagne gemaakt, maar een beetje te veel, zou ik dat in kunnen vriezen?? En moet dat dan voor, of nadat ik het in de oven gezet heb.
Ik heb dus van de saus en groente 2 schalen vol gemaakt, 1tje eten we er straks op, maar die andere wil ik dus evt invriezen.

wie heeft raad??

1972

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Fiorucci

Fiorucci

09-11-2010 om 17:12

NA bereiding laten afkoelen en invriezen.
In een afsluitbare bak, het makkelijkst is het in een bak die straks ook zo de oven inkan.

Tip

En als je die ingevroren lasagne opnieuw in de oven/magnetron zet dan moet je een klein beetje water erbij schenken, anders wordt het snel erg droog!

Ineke P.

Ineke P.

10-11-2010 om 11:54

Mosterd na de maaltijd

Lasagne invriezen kan ook prima zonder eerst te bakken. Gewoon 2 schalen helemaal voorbereiden. Eentje bakken en opeten, en eentje in de vriezer voor een makkelijke dag.Evenveel werk en twee keer de lol.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.