Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Kleurenconsulent gezocht in het noorden van het land.

Vanmiddag vrienden op bezoek gehad. Vriendin ken ik niet anders dan in kleding in oranje, bruine, groene kleuren en in grote maten. Jl. week was ze naar een kleurenconsulente gehad en ze had nu lila strakke kleding aan. Prachtig!! Wat een andere mooie vrouw. Ze kan zo de inhoud van mijn kledingkast meenemen, paars met roze. Nu wil ik voor mijn verjaardag next week ook zoiets. 'k Ben zo benieuwd wat er dan uitkomt. Wie kent een goede kl.consulent in Groningen, Friesland of Drenthe?

Mvrgr,

Janitha

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Rieke

Rieke

11-04-2010 om 23:15

Hahah

Volgens mij was er vorig jaar een kleurenconsult golf op OO. Ik ken er wel 1 in Rouveen, mocht je dat een redelijke afstand vinden. kleurenstijlbewust heet haar website. er volgen vast nog wel meer....succes, het is heel leuk om te doen.

Janitha

meid, dat heb jij toch niet NOOHOODIG??

ik zie je nog zo voor me, met die prachtige paarse coupe en paarse jurk!

Maar mocht je willen, volgens mij zit er eentje bij jou in de buurt..maar dan moet ik mijn zus eerst even vragen..

Zit net op de site van color me beautiful te kijken, maar daar zie ik een prijskaartje van 145 euro, ik dacht dat rond de 85 euro ´normaal´ was??

janitha

janitha

12-04-2010 om 13:19 Topicstarter

Ja, dit gaat goed!

Even reageren: mijn vriendin was 200 euro kwijt.
En vanmorgen op de sportschool stapt er een wildvreemd iemand op me af en verteld dat ze kleurenconsulent is en dat ik de totaal foute kleur paars draag!!!!
Dus Mien, 't is toch niet goed. En mijn haar is momenteel errug roze/paars, het is me zelf haast te bont!! Werk je morgen ook??

Groet, Janitha

Janitha,

Ik ben in Bakkeveen geweest & was erg tevreden. Joset & Doret heetten ze (en het bedrijfje ook)

Ingrid

Foute kleur paars?

Paars is PRACHTIG, daar zijn geen foute kleuren van hahhaha, natuurlijk zijn er wel kleurnuances waarvan de ene paars je beter zal staan dan de andere...Dat zal ze dan wel bedoelen..

En ja, ik werk morgen ook (heel hard )

janitha

janitha

13-04-2010 om 10:54 Topicstarter

Assen /bakkeveen

Beide sites bekeken. (plus nog enkele andere) Mijn vriendin is trouwens in Sneek geweest. De mw. in Assen sprak me qua kleurigheid erg aan. Alleen het stukje over kleuren in de bijbel hmmmm.
Bakkeveen is heerlijk dichtbij en wie weet kies ik daar wel voor. 't Is echt wel nodig, want ik ben vandaag in pyamabroek naar mijn werk. Mien* , die er heerlijk kleurig uitziet, kan getuigen dat ik de waarheid spreek.

Janitha

Haha janitha

Betrapt, op je werk aan het OOL-en, dat kan natuurlijk niet

Ik heb mijn zus nog gemaild, die is volgens mij bij jullie in de buurt bij een kleurenconsulente geweest... als ze tijdig terugmailt, dan hoor je het nog!

En ja, die pyjamabroek, ik herkende em echt niet als zodanig!! Stond hartstikke leuk, die outfit... (heerlijk he, dat vergelijkend warenonderzoek ;D)

Ik liep even later op de gang en toen werd ik erop geattendeerd dat mijn tuniekje wel erg opkroop aan de achterkant...ieksssssssss...dat had ik dus niet in de gaten, liep ik bijna met mijn billen bloot (figuurlijk dan, want natuurlijk omhuld met een superstrakke legging hahah)... alhoewel billen..waar zitten die??)

Leuk je weer even te zien!

janitha

janitha

13-04-2010 om 19:17 Topicstarter

Dan moet ik je nog wat bekennen mien*

Allereerst: er werken daar natuurlijk veel mensen die er niet zo uitspatten als jij qua kleur en uitstraling! En dat vind ik mooi! Geweldig met die billen bloot! Ik had de andere blunder: mijn outfit had lange linten op de rug. Die hebben in de wcpot gehangen!

En OOLen doe ik met name op de werkplek. Thuis veel minder. Mijn begintijd daar heb ik ook continue aangegeven veel te weinig werk te hebben!

Groet!!

Ooooo dat heb ik

ook al eens gehad, dat ze in de wc hingen, bedoel ik, gelukkig lange linten, dus die kon ik toen snel uitspoelen onder de kraan...maar o, yukk, wat een vies idee!!

Zuslief mailde nog terug dat ze in Marum is geweest, de naam wist ze niet meer, maar het was meer iemand die de opleiding voor kleurconsulent verzorgt (en volgens mij ook workshops geeft, volgens mij wordt ze hier wel genoemd http://www.harmony-in-colours.nl/index.php/de-opleiding-

links in het uitklapmenu kun je ook zoeken naar kleurconsulenten in de buurt..

Die kleurconsulente van mij (waarvan je het 06nummer hebt) komt uit Uithoorn meende ik, ze kwam wel speciaal voor een kennis en mij naar Veendam, dus wie weet...)

Succes in elk geval, ik ben heeeeeeel benieuwd wat voor ´type´ je bent (kleurrijk in elk geval )

Margaretha

Margaretha

22-04-2010 om 21:21

Nog een..

Kijk eens op de site van Nelleke Mulder. Staat goed bekend!

groet, Margaretha

janitha

janitha

22-04-2010 om 23:25 Topicstarter

Tatataaaraaaa, het is geworden.......

Gisteren was ik jarig. Di. middag ben ik door man en zoon ontvoerd naar Ameland. Overnachting in hotelletje. Woensdagochtend wakker gezongen, een hoop bonnen gehad, de hele dag op het eiland, 's avonds naar huis. Vandaag om 9 uur bij de kapper voor uitgebreide behandeling. Vanavond 2 uur bij schoonheidsspecialist in de stoel. Manlief heeft hier in het dorp een aantal boeken voor me gekocht, ik kreeg in Ameland een paar bladwijzers die ik morgen kan inleveren bij de boekenwinkel voor de boeken. En de kleurencons: ik heb begrepen dat ik die komende zat. ga krijgen. Dan nemen we nl. onze familie en vrienden een dag mee uit ter ere van de verjaardag.

Mvrgr,

Janitha

Wilma

Wilma

23-04-2010 om 14:11

Een verlaat proficiat met je verjaardag

Janitha en veel plezier bij de kleurencons. Ik heb 't ook gedaan en vond 't erg leuk ! Benieuwd wat er anders uitkomt dan wat je nu doet (of dat je alles al goed doet .

Groetjes,
Wilma

Wilma (licht ot)

Ik heb al een paar van je polo's aangehad!!

Ingrid (en nu mijn handicap eens flink gaan verlagen dit jaar, de baan is sinds vorige week weer qualifying. 45 vind ik toch wat sneu staan)

Wilma

Wilma

23-04-2010 om 14:42

Ingridt (licht ot terug)

Nu hier 't golfseizoen weer is begonnen, moet ik ook soms wel aan je denken. 'k Verheug me ook nog steeds op een foto van je in vol ornaat op de baan **grijns**. Fijn dat je er plezier van hebt !

Groetjes,
Wilma

Happy birthday!

POEhee, dat klinkt als een hele happy birthday !!( was er een bijzondere mijlpaal, of word je altijd zo verwend??)

enneh, ook STIER! (ik ben volgende week woensdag jarig )

Geniet er lekker van en ik ben heel benieuwd hoe je het ervaren hebt...(ik werk dinsdag ook weer hint hint...hihi)

Veel plezier!

janitha

janitha

25-04-2010 om 12:06 Topicstarter

Dank jullie!

wel voor de felicitaties. 43 jaar, dus niet echt bijzonder. Bijzonder was wel dat er deze dag geen school was dus dat we er makkelijk een dagje en nachtje tussenuit konden gaan. Heerlijk om zo je verj. te vieren. En gisteren was het ook perfect. Dat doen we trouwens wel bijna altijd. Onze verjaardagen vieren door de mensen een dag mee uit te nemen. En ja, ik kan naar de kleuren- en stijlconsulent. Maar wat er ook gaat uitkomen: ik blijf van de paarse toestanden!

Groet, Janitha

Wilma

Wilma

26-04-2010 om 14:26

Wat zeg je mien, ben je nu woensdag jarig?

LOL Ik zet 't maar even in de titel, wie weet wie er allemaal aanschuiven om je te feliciteren .

Leuk Janitha, dat je je verjaardag zo uitgebreid hebt gevierd en leuk dat de kleurenconsulente doorgaat. 'k HOop dat je hier beeldend verslag komt geven, ben erg benieuwd.

Groetjes,
Wilma

Onthouden he

elk jaar weer...die verjaring

Janitha

en en en??? was je al geweest, mag je nog paars?? (who cares, je draagt het toch )

janitha

janitha

26-04-2010 om 23:03 Topicstarter

Mien*

Neeeeeee, ik moet eerst terug naar de kapper. Verfjes zijn niet goed gegaan. . Coupe de storm mislukt is het nu. Dan eerst een weekje op vakantie, naar huis om zoon naar mijn zus te brengen en daarna nog een paar dagen met echtgenoot op pad te gaan. 't Zal dus wel halverwege mei worden.
Wie weet waai ik morgen nog even langs.

Groetsss

janitha

janitha

28-04-2010 om 12:02 Topicstarter

In de gloria mien*

Hiep hiep hoera!!!! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hoe jong ben je geworden? Wat een fantastisch mooie dag is het om jarig te zijn! Een fijne dag toegewenst,

Janitha

Wilma

Wilma

28-04-2010 om 13:24

Nog een hieperdepiep hoera voor mien

en drie dikke zoenen, proficiat !

Heb net bij Verlies een kaarsje aangestoken voor Fleur, die wordt niet vergeten op zo'n dag als deze.

Fijne dag en 'k ben benieuwd wat jij voor mooie kado's krijgt, 'k vond die van Janitha al geweldig !

Groetjes,
Wilma

Stelletje mafferds!

ik zit hier grinnikend achter mijn toetsenbord, ik werd al zo verwend met emailtjes en post en nu hier ook nog!!(Wilma: HARTelijk dank ) voel me bijna echt jarig!!

Bedankt en nu gauw weer over die kleurenanalyse en gevolgen, hoor!

PS. ik heb Janitha al IRL gezien en ik geloof niet echt dat er nog een analyse nodig is (want ze ziet er LEUK uit) alleen het ontplofte kapsel vermag nog wel enige aandacht... (grapje hoor) ik hou wel van kekke kapsels, maar ik kan me voorstellen dat je een ander doel voor ogen had...!

Groetjes, de 48 (!!!!) Harige..ehhhmmm Jarige, natuurlijk!)

janitha

janitha

29-04-2010 om 12:44 Topicstarter

Mien dat kan niet waar zijn!

die 48 bedoel ik. Je bent veel jonger. Vast een typefout. Werk je nu? Mijn haar is nu helemaal goed. Paars, roze, magenta, zwart en turq.blauw. Maar na vandaag 2 weken vak. dus ik kan alleen vanmiddag nog showen.

Jw

Nou beemer:

Ik zie janitha zeker 2 keer per week door de straat fietsen, en haar kapsel is precies zoals ze beschrijft: zwart, paars, roze turquoise. Hahahaha!

maar dat was het vorige week volgens mij ook al, dus ik zal eens kijken of ik in het voorbijrijden kan zien wat het verschil is tussen de oude 'foute' en de nu klaarblijkelijk 'goede' versie!

Ingrid

janitha

janitha

29-04-2010 om 18:27 Topicstarter

Een foto met roze en beetje paars

is te vinden wanneer je googelt op de judovereniging in Roden, Poiesz foto aktie. Er zijn niet veel mensen te vinden met deze haarkleur, dus dat moet niet te moeilijk zijn. Wel met winterbleke snoet. Maar ik ben nu al weer veel meer een papagaai met pa, ro, zw, tur enz.enz.

Jawel

ik heb de foto ook gevonden!!! En ik werkte vandaag NIET (maar dat had je vast al gemerkt) wel wel heel nieuwsgierig, vooral ook naar dat nieuwe tintje wat erbij zit (blauw)...vast heel bijzonder!!

En ja, ik ben echt wel 48, maar jong geest hahaha (al voelt mijn lijf soms alsof het het dubbele is, maar dat negeren we gewoon, toch?)

Wie weet zie ik morgen in de stad een paars koppie voorbij zoeven..!??

Mien! (mosterd na de maaltijd )

Lieve Mien, alsnog van harte gefeliciteerd met je 48e kaarsje!!! *kusserdekus*

Liefs, Mick

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.