Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Kip in koelkast

Even een vraagje;

Heb afgelopen zaterdag kipfiletjes gekocht bij de slager, ik heb ze al die tijd in de koelkast bewaard, maar zouden we deze vandaag nog kunnen opeten??
Ze zien er nog wel uit, maar omdat het alweer een paar dagen geleden is?

Alvast bedankt
Liefs Niktar

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Kipfilet

't Is dus geen voorverpakte kipfilet, waarop een 'uiterste gebruiksdatum'op staat ?
Ruik er heel, heel goed aan. Is de geur maar enigszins anders, weg ermee !
En anders: klaarmaken en na bereiden weer goed kritisch naar kijken en ruiken.
Met kip en kipfilet gewoon heel erg voorzichtig zijn.

Puck2

Puck2

26-08-2009 om 13:31

Gebruik je zintuigen

Zoals Chiquita al zegt: ruik er aan. Is ruikt het nog gewoon naar vlees (dat ik ook altijd al vind stinken) dan is er niets aan de hand als het er ook nog wel goed uitziet. Voor de zekerheid goed controleren of je het echt goed doorbakken hebt voor je het opeet. Ziet het er niet meer normaal uit en ruikt het anders dan je gewend bent dan zou ik het wegkieperen.

Suzanne

Suzanne

26-08-2009 om 17:44

Inderdaad, zintuigen

Met kip ruik je al snel of die nog goed is of niet. Van zaterdag lijkt mij erg lang! Daarnaast voelt het vaak ook wat plakkerig aan als ie niet goed meer is.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.