Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Janne

Janne

18-08-2009 om 09:18

Keukenfrontjes verven, wel of niet doen( huurhuis)

Onze keuken is heel lelijk, bruine melamine frontjes, en ik wil wit! Geen zin in investeren omdat het een huurhuis is en ook even niet voldoende geld daarvoor. Heb nu een nieuw antrecietgrijs aanrechtblad besteld en wil de frontjes hoogglans wit. Durf ik het aan, ze zelf te gronden en te spuiten of verven met roller? Wat is het mooist om te doen? Wie heeft ervaring en hoe is het resultaat geworden? Het is een keuken van 8 jaar oud, en dus van de woningbouw dus het moet wel goed lukken, omdat ik hier nog max. een jaartje blijf wonen.
Janne

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Puck2

Puck2

18-08-2009 om 09:23

Archief

In het verleden zijn hier wel draadjes over geweest, misschien kun je in het archief wat vinden? Het schijnt wel te kunnen. Maar als je er nog maximaal een jaar blijft wonen dan zou ik persoonlijk al die moeite niet op me nemen en het zo laten zoals het nu is. Die tijd en geld kun je vast ook goed besteden aan het huis dat je daarna gaat bewonen.

MaximeM

MaximeM

18-08-2009 om 09:47

Of plakplastic?

Hoi,

Ik weet niet of het deurtjes met relief zijn maar anders zou je ook wit plakplastic kunnen proberen? Volgens mij heb je dat ook in hoogglans.

Maxime

Hier met roller gedaan

daarvoor beige frontjes met linnenstructuur.

Ik heb bij een gespecialiseerde verfwinkel advies gevraagd. Volgens mij zijn ze eerst met primer behandeld. Op zich ziet het er twee jaar later nog wel mooi uit, maar er zitten wel wat vlekken op die ik er niet vanaf krijg.

Heb hier een keer gelezen dat je ze eventueel bij een autospuiterij kan overlaten spuiten.

Ik heb destijds bij de Praxis gekeken naar de mogelijkheid om de frontjes te vervangen, maar vond dat vrij duur. Zou zo'n 1000 euro hebben gekost. Ik vind het jammer dat te investeren in een tijdelijke oplossing.

jitske van dam

jitske van dam

18-08-2009 om 14:11

Plakplastic

had ik zelf gedaan in huurhuis. Zat netjes (alleen op ladefrontjes, motiefje bij verder een hele witte keuken) Moest er ook weer af bij oplevering, maar daar heb ik geen trauma's aan overgehouden. Zal dus wel makkelijk gelukt zijn.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.