Huis, Tuin en Keuken
wendelien
03-02-2011 om 15:52
"jus" uit een pakje
Ik hoop niet dat ik nu een nieuwe kokenuitpakjesdiscussie uitlok, maar mij moet van het hart dat in onze huishouding de "jus" voor de stamppot nog altijd uit een pakje stamt. Dat komt mede door het feit dat we weinig vlees serveren en er dus op andere wijze aan moeten zien te komen. Zou er een alternatief bestaan?
ChrisH
03-02-2011 om 16:05
Spekjes
Misschien kun je je af en toe toch eens wagen aan wat spekjes in de stamppot? Levert prima jus op.
Chris
Nowee
03-02-2011 om 16:23
Ik vries het in
De jus van draadjesvlees vinden ze hier altijd heel lekker dus meestal vries ik dat in. Hebben we geen jus (inderdaad bij de stamppot met rookworst) dan is het zo ontdooid.
Vic
04-02-2011 om 15:17
Jus uit een pakje
Ik gebruik dat wel bij de stamppot, maar vind het (qua smaak) meer lijken op dikke bouillon dan op jus. Momenteel is mijn vriend aan het sonjabakkeren dus moet ik de light variant nemen. Ben er niet kapot van