Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

katja

katja

16-02-2009 om 16:23

Italiaans stoofvlees...wie heeft succesrecept?

Ik kirjg as zaterdag eters, en wil graag stoofvlees maken, omdat zij hardwerkende 30ers zijn en nooit tijd hebben om stoofvlees te maken
Ned. stooflapjes vind ik niet leuk om te maken, dat eet ik zelf zo vaak, dus dacht aan iets Italiaans met pasta; wie weet er een lekker recept?
Dank!
Katja

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Niet italiaans maar grieks

Grieks stoofvlees: Stiffato. Lekker, met kaneel en rode wijn. In een diep bord wat frietjes, stoofvlees erover, griekse salade erbij, dag vantevoren zaziki maken, lekker brood en wijn erbij....
Ook mediterraan toch?

Of toch italiaans?

Ossobucco. Van kalfsschenkel. In twee versies: met witte wijn (lichter van smaak) en met rode wijn. Wel op tijd beginnen. Met een neutrale pasta en wat salade. Smakelijk!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.