Herfstvakantie tip: deze avontuurlijke gezinscamping midden in de natuur is magisch
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Idee voor workshop 21-jarige(n)?

Onze oudste dochter wordt in maart 21. Mooie leeftijd, dus dat moet gevierd.

Nu heeft ze al jaren een erg leuke vriendinnengroep. Zitten samen in een sportteam, stappen samen, weekendjes weg, vakanties etc. Dus naast het feest met familie en gewone vrienden wil ze graag 'iets' doen met die meiden.
Wij vinden het leuk om haar dat te geven (weet ze nog niet) dus ik wil eigenlijk een paar voorstellen maken en zeggen dat ze daar uit kan kiezen.

Maar wat?? Partijtjes en workshop te over op google, maar de eerste zijn voor jongere leeftijden, en de tweede vooral voor bedrijven of vrijgezellenfeestjes.

Ik heb gekeken naar oa een High Tea, en wel 1 leuk adresje gevonden bij Gartine in Amsterdam. De grote high tea is wel 20 euro en bij 11 meiden tikt dan wel aan. Maar ik zoek nog iets meer of leukers. Geen knutseldingen, dat wil ze niet. Dus geen bonbons maken of mozaieken of zo.
Een paaldansworkshop? Geen idee, heeft iemand van jullie dat wel eens gedaan, en kun je dat in 1 of hooguit 2 uur doen?

Ik ben dus gewoon benieuwd naar wie een geweldig leuke tip heeft, liefst in (regio) Amsterdam. Liefst niet al te duur natuurlijk...

dank voor 't meedenken alvast,
groet
Mares

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

En dat iets mag niet langer duren?

Een overnachting in een bungalow aanbieden met de hele bubs?? Wel ergens op een park, zwembad erbij, eettoestandje, misschien bij strand?
Dan betalen jullie de overnachting en laat je ze zelf zorgen voor het eten b.v. (als iedereen wat meeneemt is dat toch prima te regelen?)
1 nachtje is toch harstikke leuk voor die meiden?
groeten albana

marie

marie

13-01-2011 om 14:57

Schilderworkshop

hallo
Ik heb laatst met een groep een workshop Schilderen in de stijl van Bob Ross gedaan. Dat was echt heel leuk om te doen. Vooral omdat iedereen dezelfde opdracht kreeg en de schilderijen na afloop allemaal verschillend waren.
Misschien is dat ook een idee?
http://www.studio-redzji.nl
Succes

klaver

klaver

13-01-2011 om 16:39

Uhuh

Je dochter wordt 21 en jij wilt haar verrassen met een leuk uitje voor haar vriendinnen? Ik denk dat die tijd voorbij is. Ik zou haar zelf laten verzinnen hoe ze dat met haar vriendinnen wil invullen en aanbieden financieel bij te dragen tot een bepaald bedrag.

Massi Nissa

Massi Nissa

13-01-2011 om 19:47

Koorddansen

Heb ik ooit bij een vrijgezellenfeestje gedaan, was ontzettend leuk. De onhandigen maakten er gewoon een feestje van (vallen is ook leuk) en de gracieuzen konden binnen een uur van alles op dat koord. Het was helemaal niet duur en indertijd geregeld via circus Elleboog.
Groetjes
Massi

soepstengel

soepstengel

13-01-2011 om 19:47

Fotoshoot?

Met alle meiden een mini fotoshoot doen? Hier in de buurt kun je een studio per uur huren met de materialen, verder doe je alles zelf?

Mare

Mare

13-01-2011 om 21:40 Topicstarter

Leuk zeg!

Overnachting is erg leuk maar wordt idd wel tikje begrotelijk vrees ik gezien de grootte van de groep

Koorddansen en fotoshoot vind ik wel heel leuk, dus ik ga eens zoeken op de mogelijkheden hier in de buurt.

@ Klaver; het is geen verrassing -> ze heeft het idee zelf aangekaart. Haha, dat de leeftijd vd door ons georganiseerde kinderpartijtjes voorbij is weten we wel hoor, we zijn immers al (bijna) 21 jaar haar ouders . De verrassing is dat ze niet is dat wij het dan willen betalen. En dus vinden we het leuk om er iets leuks van te maken met een x aantal 'bonnen' waarop een aantal uitjes waaruit ze kan kiezen.
But back on subject; dank voor de suggesties.
Ga meteen even verder googlen!

M

Roosje Katoen

Roosje Katoen

14-01-2011 om 14:18

Paaldansen

Dat heb ik een keer gedaan. Is echt leuk! En topsport, zo zwaar. Die workshop die ik deed ging niet om het erotische aspect van paaldansen, maar om de acrobatiek. Het was in A'dam, ik vond het wel een aanrader.

An

An

14-01-2011 om 17:09

Make-up workshop

Hier in de buurt is een visagiste die gezellige make-up workshops geeft. Heel gaaf voor alle leeftijden. Er ging een wereld voor mij open. Zoiets zit er ook vast wel in jouw buurt.
Groet, An

Bungalow valt wel mee hoor

Met 2 minuten zoeken kwam ik al bungalows tegen voor 29 euro voor een heel weekend! (van vrij-zo dus) Er komen 22,50 'kosten' bij en nog iets van 1,50 toeristenbelasting p.p. per nacht. Totaal voor 3 bungalows kom je dus ergens rond de 175 euro uit (is dus goedkoper dan die high-tea en is 2 nachten). Er komt nog borg bij, maar dat krijg je terug tenslotte. Maar je kan er ook maar 2 huren, wat matrasjes mee en klaar, er is altijd ook kans dat er 1 of 2 niet kunnen (ik schat in groot, er moeten er altijd wel wat werken, stage lopen of een laatste opdracht op het laatste moment af maken, wedden?) of dat er wat maar een half weekend kunnen.
Ooit hebben wij een weekendje gehad zo met een vriendinnengroep en het was gewéldig!
groeten albana

Mare

Mare

15-01-2011 om 17:35 Topicstarter

Roosje katoen en massi nissa

Roosje, dat klinkt top, en we wonen niet te ver van Amsterdam, + is natuurlijk bekend terrein voor de meiden want daar gaan ze altijd uit. Dus dat zou mooi gecombineerd kunnen worden. Heb al even gegoogled en zie er heel veel. Heb jij een link waar jij geweest bent?
Dochter had het zelf ook al over paaldansen, dus dat zou een erg leuke zijn.

Massi Nissa, ik heb ook even gegoogled op koorddansen maar kom vooral circusworkshops tegen. Heb je nog een tip waar jij destijds was?

Albana, prijs bungalow is wel heel erg laag zeg! Ik dacht dat het veel meer zou zijn. Nou is de fun natuurlijk om met z'n 10/11-en (al is er idd natuurlijk de kans dat 1 of 2 afvallen) in 1 huis te zijn. Ik ga even zoeken op een groot huis, want het ook wel een leuk idee. En dan zou ze zelf bijv de happen kunnen verzorgen of zo.

Leuk, die suggesties!
@makeupworkshop; dochter is zelf schoonheidsspecialiste dus dat doet ze al

Roosje Katoen

Roosje Katoen

15-01-2011 om 20:15

Mare

Ik heb helaas geen link, had het niet zelf georganiseerd. Volgens mij waren het twee dames die in een kraakpand die workshops gaven, in het centrum. Maar het is alweer een jaar of vijf geleden...

Massi Nissa

Massi Nissa

16-01-2011 om 09:00

Mare

Helaas, ik zat destijds ook niet in de organisatie. Ik heb wel begrepen dat ze gewoon met diverse circus-achtige bedrijven gebeld hadden, waaronder Elleboog, en die wilden wel meedenken/meewerken. Het was gewoon ergens in een zaaltje in de Pijp, heel eenvoudig.
Groetjes
Massi

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.