Het forum van Ouders.nl is een online community waar iedereen respectvol met elkaar omgaat. Het forum is er voor ouders met vragen over opvoeding, ouderschap, ontwikkeling, gezondheid, school en alle andere dingen die je als ouder tegenkomt in het leven.
12-03-2016 om 19:11
Ik heb van dat dunne pannekoek achtig Libanese brood voor op n feestje vanavond. Maar hoe serveer je dat? De verkoper zij dat warmmaken op de grillplaat lekker is, maar hoe serveer ik t dan? Snijden? Scheuren? Ik zie t soms in n pizzapunt gevouwen liggen maar voor de gasten is dat dan makkelijk? Ik heb hoemoes gemaakt en een feta dip enzo, iemand tips?
12-03-2016 om 21:54
Wat ik doe
Ik knip het ook altijd in 4 punten. Maak het eigenlijk nooit warm. Dat kunnen gasten dan met de hand in een puntje vouwen en dippen in bakjes met humus en aanverwanten. Precies zoals je zegt eigenlijk!
Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.