Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Hoe serveer je Libanees brood?

Ik heb van dat dunne pannekoek achtig Libanese brood voor op n feestje vanavond. Maar hoe serveer je dat? De verkoper zij dat warmmaken op de grillplaat lekker is, maar hoe serveer ik t dan? Snijden? Scheuren? Ik zie t soms in n pizzapunt gevouwen liggen maar voor de gasten is dat dan makkelijk? Ik heb hoemoes gemaakt en een feta dip enzo, iemand tips?

In reepjes?

Dat lijkt mij het handigst om te dippen.

skik

Wat ik doe

Ik knip het ook altijd in 4 punten. Maak het eigenlijk nooit warm. Dat kunnen gasten dan met de hand in een puntje vouwen en dippen in bakjes met humus en aanverwanten. Precies zoals je zegt eigenlijk!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.