Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Hoe pizzadeeg bakken?

ik heb nog twee blikken pizzadeeg in de koelkast liggen van het huismerk van AH.helaas is de verpakking weg,dus ik vraag me af hoe ik het moet bakken.
eerst de vulling er op en dan op 200 graden 15 minuten?
of eerst voorbakken,dan de vulling er op en dan afbakken(dit is met het deeg van danerol zo).

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
jacci

jacci

13-11-2010 om 12:16

Tegelijk

Ik heb ze niet hier liggen, maar wel laatst gemaakt. Uitrollen, vulling er op en alles wat je er op wilt gooien en dan compleet in de oven. Niet eerst de bodem apart. Succes en eet smakelijk!

sus-anne

sus-anne

13-11-2010 om 12:20 Topicstarter

Hoe lang?

dank je wel,nog een vraag,hoe lang moet de pizza in de oven?

Jesse_1

Jesse_1

13-11-2010 om 19:19

Kijken

We hebben die van een ander merk vandaag gehad, moest ca 15-20 min op 200gr / 180gr in heteluchtoven.
Jesse

sus-anne

sus-anne

13-11-2010 om 19:25 Topicstarter

Gelukt

ik heb hem toch eerst voorgebakken(5 minuten)omdat het een vrij dikke laag deeg was.
daarna 12 minuten afgebakken met vulling er op.

jacci

jacci

13-11-2010 om 21:15

Leuk

Fijn dat het gelukt is. Ik let nooit zo op wat er voorgeschreven is, ik wacht tot ie er leuk uitziet, kaas gesmolten en niet te zacht. En die van AH rol ik altijd extra uit met de deegroller, omdat ie inderdaad nogal dik is. Bovendien past er meer vulling op dan

sus-anne

sus-anne

14-11-2010 om 17:42 Topicstarter

Uitrollen

ik kon hem niet verder uitrollen,mijn combi magnetron is niet zo groot

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.