Huis, Tuin en Keuken
sus-anne
13-11-2010 om 09:22
Hoe pizzadeeg bakken?
ik heb nog twee blikken pizzadeeg in de koelkast liggen van het huismerk van AH.helaas is de verpakking weg,dus ik vraag me af hoe ik het moet bakken.
eerst de vulling er op en dan op 200 graden 15 minuten?
of eerst voorbakken,dan de vulling er op en dan afbakken(dit is met het deeg van danerol zo).
jacci
13-11-2010 om 12:16
Tegelijk
Ik heb ze niet hier liggen, maar wel laatst gemaakt. Uitrollen, vulling er op en alles wat je er op wilt gooien en dan compleet in de oven. Niet eerst de bodem apart. Succes en eet smakelijk!
Jesse_1
13-11-2010 om 19:19
Kijken
We hebben die van een ander merk vandaag gehad, moest ca 15-20 min op 200gr / 180gr in heteluchtoven.
Jesse
sus-anne
13-11-2010 om 19:25
Gelukt
ik heb hem toch eerst voorgebakken(5 minuten)omdat het een vrij dikke laag deeg was.
daarna 12 minuten afgebakken met vulling er op.
jacci
13-11-2010 om 21:15
Leuk
Fijn dat het gelukt is. Ik let nooit zo op wat er voorgeschreven is, ik wacht tot ie er leuk uitziet, kaas gesmolten en niet te zacht. En die van AH rol ik altijd extra uit met de deegroller, omdat ie inderdaad nogal dik is. Bovendien past er meer vulling op dan
sus-anne
14-11-2010 om 17:42
Uitrollen
ik kon hem niet verder uitrollen,mijn combi magnetron is niet zo groot