Huis, Tuin en Keuken
Kiki
29-10-2009 om 18:17
Hoe krijg je heet eten, minder heet
De hele dag staat hier stoofvlees op, ik zit me er al de hele dag op te verheugen. Mijn man had er erg zijn best op gedaan
Maar wat heeft mijn man nou gedaan in al zijn wijsheid, toen de chilipepers opwaren, besloot hij Ajunapepers te kopen. Deze zijn vergelijkbaar met Madame Jeannette pepers
Alsof je afgeschoten wordt, werkelijk waar zo heet is het.
Mijn zoontje kan dit niet eten en ik eet ook niet graag zo heet (komt bij, ik geef borstvoeding en ik wil het mijn andere zoontje niet aandoen)
Hoe krijg ik deze pan stoofvlees, waar ik me dus al de hele dag op verheug en waar mijn huis nu naar ruikt, minder heet.
Of moet ik nu chinees gaan bestellen
Tirza G.
29-10-2009 om 19:14
een bijgerecht met zuivel. Yoghurt ofzoiets. Kokosmelk erdoor roeren wil ook wel wat doen.
Tirza
mirreke
30-10-2009 om 12:45
Ja, kokosmelk
Maar of je de scherpte op het niveau van Madame Jeannette ongedaan kunt maken...?
Ik lust het wel hoor...!
Kiki
30-10-2009 om 20:42
Nee, werkte niet helaas
geen stoofvlees voor mij
Zelfs mijn man vond het te scherp, dus we hebben de pan aan mijn zwager gegeven.
Die houdt graag van scherp eten.
Triple
31-10-2009 om 16:35
'verdunnen'
Je had misschien de volgende dag nóg een pan stoofvlees kunnen maken en die dan helemaal zonder peper. Als je het bij elkaar doet zou het toch de helft minder scherp moeten zijn! De tweede portie kan je dan invriezen ofzo.
dirksmama
01-11-2009 om 12:13
Aardappelen
't is nu te laat, maar wat goed werkt is om een flink aantal aardappelen in de pan te laten meestoven (heel) en die er na een dik uur uit te vissen. Die trekken heel veel hetigheid en zoutigheid uit de stoofpan.