Huis, Tuin en Keuken
Dumbledore
08-04-2010 om 21:09
Danerolles pizzadeeg
Wie heeft deze pizza weleens geprobeerd. Is het lekker?Kun je dit ook smorgens al helemaal klaar maken en beleggen en dan met etenstijd in de oven doen?
Ik geef zondag een feestje en ga nog meer hapjes maken vandaar.
reina
08-04-2010 om 21:41
Misschien
Ik zou 'm vast bakken, maar net zolang dat ie nog een poosje de oven in kan, dan kun je 'n afbakken als je 'n gaat gebruiken.
judiths mama
08-04-2010 om 22:07
Heerlijk!
is het niet juist de bedoeling van dit deeg dat je het eerst bakt, dan belegd en dan nogmaals in de oven schuift? Dacht me zo iets te herinneren, maar het is een tijd terug dat ik het heb gebruikt. Even de verpakking lezen dus!
Picasso
08-04-2010 om 23:01
Je bakt de bodem eerst 10 minuten zonder beleg en dan nog eens die tijd (of meer) met beleg. Dus voorbakken, beleggen en dan in de koelkast of meteen afbakken en dan later even kort opwarmen in de oven.
sus-anne
09-04-2010 om 08:27
ik doe het regelmatig.
S,morgens even de bodem bakken( 10 minuten),en dan s,avonds beleggen,nog 10 minuten in de oven et voila,heerlijke pizza.
Ik heb de bodem ook weleens belegd en een paar uur laten staan voordat hij werd afgebakken,maar daar wordt hij niet lekkerder van,een beetje taai.
Picasso
09-04-2010 om 11:51
Pelle
Ja hoor, is genoeg. Ik eet altijd met twee kinderen 1 zo'n pakket. Wel snij ik het deeg en plak het dan in de goede vorm aan elkaar. Het deeg is langwerpig en mijn bakplaat vierkant
sus-anne
09-04-2010 om 17:56
Niet genoeg
Pelle ,ik heb een combimagnetron ,een stuk kleiner dan een traditionele oven,en ik gebruik ik blikje deeg voor 1 bakplaat.
het ligt er dus aan wat voor maat oven je hebt of het genoeg is.