Huis, Tuin en Keuken
Lin
26-01-2009 om 09:38
Chocolade laagje
Hoe maak ik een chocolade laagje op een cake?
Bij de supermarkt krijg je van die zakjes, die je 10 min in heet water moet laten staan en dan over de cake moet kiepen.
Deze zijn best prijzig, er zal toch ook een andere manier moeten zijn om zo'n lekker chocolade laagje op mijn zelf gemaakte cake te krijgen?
Wie kan me helpen?
Silone
26-01-2009 om 09:56
Uhm
Heb je nog chocoladeletters over, kerstkransjes of ander chocola? (au bain marie) smelten in een pannetje, over de cake gieten, laten afkoelen...klaar!
reina
26-01-2009 om 10:48
Echte chocolade
Als je het goed wilt doen moet je goede pure chocola nemen, au-bain-marie smelten, iets laten afkoelen en over je cake gieten. Zoon roert er nog wat room door voor hij het uitgiet. Maar of je dan goedkoper uit bent?
Guinevere
26-01-2009 om 11:18
Sophie
Sophie, je hebt vast wel een pak chocoladehagelslag om aan je mond te zetten! De redding is nabij!
Roos
27-01-2009 om 02:31
Lin
Ik denk ook niet dat je snel goedkoper uit bent als je het zelf maakt. Ik had laatst dat chocoladeglazuur uit een rood zakje (weet het merk niet meer), en het was echt lekker, en heel makkelijk.
Roos
Bastet
27-01-2009 om 18:13
Kwa kosten scheelt het niet veel,zelf repen smelten of die zakjes.Mijn zelfgebakken Garfield-cake ziet er prachtig uit met een laagje glazuur-uit-het-bekende- rode-zakje.
Mijn dochter,die morgen jarig is,vindt 'm prachtig!
Groetjes,Bastet