Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

reina

reina

10-09-2009 om 18:42

Boot huren

We hebben het nog lang niet nodig. Maar voor een familiebijeenkomst zoeken we voor max € 1000,- een boot waar we met 25 personen een dag op kunnen verblijven (eigen 'catering) en waarin we bij slecht weer ook binnen kunnen zitten. Omdat niemand een vaarbewijs heeft moet er een schipper bij de huur zijn inbegrepen Liefst niet in Friesland ( omdat dat voor de meesten erg ver rijden is). Wie weet toevallig een adres?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Puck2

Puck2

10-09-2009 om 19:05

Reina, heb je hier wat aan?

Ik weet niet echt een adres. Ooit zelf een lang weekend op een schip van de bruine vloot meegezeild vanuit Enkhuizen, maar dat werd door anderen georganiseerd. Geen idee welke verhuurder erachter zat. Maar als je googelt op bruine vloot verhuur enkhuizen dan krijg je o.a. onderstaande links:
http://www.online-bruine-vloot.nl/
http://www.zeilvlootholland.nl/recreatief-dagtochten.html
http://www.nauticlink.com/cgi-wrap/nlps/dirs.cgi?lv=2&ct=Bootverhuur_,038_Bruine_Vloot-Bruine_Vloot_,038_Zeilklippers,044_Tjalken_en__Zeilaken
http://bruinevloot.startpagina.nl/

angel3

angel3

10-09-2009 om 21:49

Muiden

wij zijn gaan varen op zo n tjalk in muiden. Helemaal leuk! Google gewoon op boot huren of zeilen muiden. Er zijn diverse typen boten. Bijv http://www.delis.nl/

suk6

Lietje

Lietje

11-09-2009 om 06:52

Te ver?

Toevallig was ik zaterdag in Giethoorn. Ook errug veel water en bootjes. En het is een leuk plaatsje. Maar misschien te ver weg. Vanuit Utrecht was het een kleine anderhalf uur rijden.
Lietje

reina

reina

11-09-2009 om 09:19

Reacties

Suk6: Muiden, daar ging ik het eerst op googlen, daar ben ik diverse malen wezen meevaren met een tjalk etc, maar toen heb ik nooit de rekening gezien . Wat ik nu zag vind ik echt te prijzig voor ons gezelschap. (Tenzij jij een betaalbaar iets weet wat ik over het hoofd gezien heb??).
Lietje: ja, dat is eigenlijk te ver, er zijn ook oude mensen bij, die liever niet te lang willenrijden ( zeker na afloop niet), en die komen uit de omgeving van Arnhem.
Puck, bedankt! Jouw links ga ik even rustig bekijken, ik heb al veel gegoogled, voor kleine gezelschappen kom ik veel betaalbaars tegen, maar voor grotere vallen de prijzen me vooralsnog erg tegen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.