Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

liora

liora

17-11-2010 om 10:02

Boerenkoolstamppot met?

Hallo,

Gisteren een uitstapje gemaakt naar de oer-Hollandse keuken en boerenkoolstamppot met worst gegeten. Nu is er nog wat over en dat mogen de kinderen vrijdag met de oppas eten. Oppas is vegetarisch. Wat is lekkerder erbij: een vegetarische schnitzel of geraspte kaas eroverheen?

Liora

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Walnoten

ik heb ook weleens gehoord dat walnoten er door lekker is. Persoonlijk vind ik dat bij boerenkoolstamp ook een flink plens jus hoort.

groetjes van Purk

Puck

Puck

17-11-2010 om 11:08

Of kruidenkaas

Een flinke hoeveelheid boursin of soortgenoten is ook errug lekker door de boerenkool.

Stukje omhoog

staat een recept voor iets vegetarisch met boerenkool en paddenstoelen. In een echt boerenkooldraadje nog wel.

Ingrid

ol3

ol3

17-11-2010 om 19:17

Vegetarische worstjes ah

mijn man eet ook geen vlees en vind de vegetarische worstjes die de AH verkoopt ook lekker, wel wat mostert erover heen doen voor de smaak!

Roosje Katoen

Roosje Katoen

17-11-2010 om 19:20

de vegetarische rookworst van AH is lekker.

Wij aten het ook wel eens met gebakken champignons en mosterd, of een champignonsausje (roux met gebakken champignons).

liora

liora

17-11-2010 om 19:24

Dank!

Het wordt de boursin!

.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.