Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Beauty nieuwtje

nou ja, niet echt een nieuwtje. Maar wel een leuke site denk ik voor veel dames hier.

Op beautyreview.nl kun je van allerlei producten lezen wat mensen ervan vonden, werking uiterlijk geur etc.
Aangezien ik hier af en toe wel eens een vraag over bijv. wat voor soort mascara je het best kan aanschaffen, tegenkom dacht ik: kom laat ik deze site nou effe op oo zetten. Hier zijn vast wel een paar dames blij mee klopt dat?

Veel plezier ermee en hopelijk nut ervan.

Oh trouwens ik kwam achter het bestaan van deze site via oleuk.nl ook een erg leuke site overigens.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Handig

Ik heb even gekeken en het lijkt wel een handige site. Hij bestaat alleen nog niet zo lang zo te zien, dus het aantal beoordelingen moet nog wat groeien.

Zelf kijk ik voor reviews van cosmetica ook regelmatig op makeupalley.com. Dat is weliswaar een Amerikaanse site, maar hij bestaat al lang en er staan ontzettend veel reviews op en de meeste producten zijn hier ook verkrijgbaar.

Chris

pilsje

pilsje

30-03-2010 om 15:01 Topicstarter

Bedankt chris

voor de tip van de amerikaanse site.

Je hebt inderdaad gelijk, er staan nog niet zoveel reviews op. Dat zag ik eigenlijk pas toen ik mijn berichtje al geplaatst had :0

Maar... het is natuurlijk wel heel prettig als we met zijn allen ervoor zorgen dat daar meer reviews terecht komen. Kunnen we er ook allemaal van profiteren

Guinevere

Guinevere

30-03-2010 om 18:02

Ik heb ook een goede beautytip

ik heb ook een goede beautytip: http://www.nu.nl/lifestyle/2215993/gaatjes-prikken-mooie-huid-.html
Wie durft?

pilsje

pilsje

30-03-2010 om 18:12 Topicstarter

Oh guinevere

Dat heb ik vorige week irl gezien op de beautybeurs in Utrecht!

Ik stond echt even stokstijf toen ik daar een vrouw zag liggen. Knalrode huid, hier en daar kleine bloeddrupjes, echt héééél eng om te zien. Ik was helemaal gefascineerd en ben later nog 2 keer terug geweest.

Ik zou dit geloof ik niet durven hoor. En niet vanwege de pijn, volgens mij voel je er helemaal niks van als je een goede verdovende creme gebruikt (die je overigens zelf moet meenemen en dus moet vragen aan je huisarts als je naar een schoonheidsspecialiste wil gaan).

Maar je kunt je gewoonweg niet voorstellen dat het ooit nog goedkomt :0

De dame die het aan stond te prijzen en de behandeling verrichtte had overigens wel een geweldig mooi glad huidje en ik schat haar toch wel rond de 40 en misschien wel een stukje ouder.

Dus inderdaad: wie durft ???

tonny

tonny

31-03-2010 om 08:37

Zozo

'ik schat haar toch wel rond de 40 en misschien wel een stukje ouder.'

Jaja, dat is een hele leeftijd! Nou, dan begin ik er maar niet meer aan

Tonny
(50)

pilsje

pilsje

31-03-2010 om 11:31 Topicstarter

Tonny inderdaad

rond die leeftijd al zo'n heftige behandeling, maar ik denk toch dat er massa's (jonge) vrouwen zijn die het zullen doen (mits ze het durven!)

Overigens is het niet alleen voor rimpels bedoeld maar ook voor acne-littekens e.d. Dus ik kan me voorstellen dat heel jonge vrouwen met bepaalde huidproblemen het zouden willen proberen. Als ik erge littekens had in mijn gezicht zou ik het denk ik ook serieus overwegen.

Balletmama76

Balletmama76

01-04-2010 om 19:31

Makeupalley (chris!)

Deze tip heb ik hier ook gekregen en ik ben er nog steeds zooooo blij mee! Voordat ik nu cosmetica koop, raadpleeg ik eerst altijd de site en heb op deze manier een geweldige foundation gevonden, geweldige mascara en geweldige eyeliner. En geweldige haarverzorging.

Het is ook altijd leuk als er reviews zijn van stylisten en hun geven vaak nog wat extra-gebruikstips in hun reviews - bijvoorbeeld hoe je tegenhoudt dat eyeliner uitloopt etc.

Balletmama76

Balletmama76

06-04-2010 om 14:00

Nog een leuke forum

http://www.beautygloss-forum.nl/index.php

Heb hem enkele dagen geleden gevonden. Voordeel is, je krijgt hier ook veel te lezen over bijvoorbeeld kortingsacties bij Kruidvat, Etos etc en wat van hun huismerken goed is en wat minder goed.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.