Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Badge voor aan rugzak

Wie weet voor het volgende probleem een oplossing?
Ik heb een zoon van bijna 7 op de ZMLK-school die iedere dag met de taxi van en naar school gaat. Twee dagen per week moet hij in een ander dorp (wel op de route) bij zijn gastouder afgezet worden. Als er een invalchauffeur is gaat dit een enkele keer wel eens mis. Wordt altijd opgelost met veel excuses. Volgend jaar wordt het nog ingewikkelder, want dan gaat hij of met de taxi, of gaat hij met een andere taxi naar de vlakbij gelegen reguliere BSO en een enkele keer wordt hij door mij of mijn man opgehaald. Is altijd volgens een vast schema, staat in zijn heen en weer schrift maar is soms bij de drukte van het uitschoolgaan wel eens lastig zeker voor andere leerkrachten die net pleindienst hebben. Zoon kan helaas zelf niet aangeven hoe of wat. (he, he, wat een inleiding)
Nu zoek ik iets wat aan zijn rugzak zou kunnen bevestigen waarop dan is aangegeven waar hij naar toe gaat die dag. Bijvoorbeeld een rode kaart met een taxi, een gele kaart met foto van mama/papa en een blauwe kaart met het BSO-gebouw. Dat moet wel slijtvast zijn. Weet iemand hiervoor een systeem.? Alvast bedankt

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
jes

jes

08-04-2010 om 14:24

Misschien

ik denk dat je idee mbt kleurenkaartjes goed is. als je die plastificeert en er een soort ring doorheen ponst, dan kan je die elke keer dmv speldje of haakje aan zijn rugzak bevestigen.
als hij dan weet dat hij het dmv kaartje weet wanneer hij waar heen moet.
ik weet niet of ze op de school waar hij zit ook kleuren van de dag gebruiken? dan zou je bijvoorbeeld ook een combi kunnen maken. dus bijvoorbeeld maandag is een rode dag, dan gaat hij met taxi naar gastouder. en dit weer in combinatie met picto's??

rood kaartje (=maandag) picto's erop van taxi en foto van gastouder

succes

Ulla

Ulla

08-04-2010 om 14:27

Kofferlabels of pasfotohangers

De kaartjes zelf maken en dan in een kofferlabel stoppen (bijvoorbeeld deze: http://www.anwb.nl/webwinkel/reis-en-cadeauartikelen,/reisartikelen/vervoer-en-veiligheid/bagagelabel-leer.html (per 2 stuks).

Of kleinere kaartjes maken (pasfoto formaat) en in zo'n pasfotohanger stoppen:http://www.mi-kado.nl/foto-sleutelhanger-p-567.html?osCsid=d0bd54c901e96544d5f62f4e46a8ea16. Ik heb deze hangers ook voor minder gezien bij de schoenmaker/sleutelmaker.

Maxime.M

Maxime.M

08-04-2010 om 15:05

Of deze

Hoi,

Bij Ikea had je hele leuke kofferlabels in verschillende kleuren (zie plaatje hier; http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30171689 ) maar je kan ook inderdaad zelf iets maken met geplastificeerde labels. Je kan voor het bevestigen musketonhaken gebruiken o.i.d.

Maxime

Maxime.M

Maxime.M

08-04-2010 om 15:06

Vergeet iets

ik vergeet nog te zeggen dat die labels van ikea wel goed groot zijn vond ik, zeker zo groot als je handpalm, dus daar kan je veel tekst op kwijt.

maxime

Suzanne

Suzanne

08-04-2010 om 15:12

Grote gekleurde kofferlabels

Heb zelf net grote, gekleurde kofferlabels gekocht bij de Action. Kun je ook aardig wat gegevens op kwijt.

Jet Burg

Jet Burg

08-04-2010 om 18:06

Zoiets van labelfriends?

http://www.labelfriends.nl/extra/labelhangers
Ze zijn wel duidelijk, maar misschien wat te kinderachtig...?

judith70

judith70

09-04-2010 om 20:16 Topicstarter

Bedankt

Hoi
Bedankt voor alle reacties. Ik ga morgen de stad in en proberen iets te vinden. Die labelfriends zijn ook heel leuk, voor zoon echt nog niet kinderachtig

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.