Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Aegon spaarbeleg

Wij zijn in 1998, na de geboorte van onze derde, enthousiast begonnen met Koersplan van Aegon. Wij dachten leuk voor onze kids. Wij trouw elke maand sparen. Maar de laatste jaren zagen we de spaargelden eerder terug lopen als oplopen. Ja het excuus, slechte tijd. Dus wij besloten te stoppen en de spaargelden af te kopen. Heel gedoe hoor. Bij de bank sparen levert meer op.
Nu kregen we een brief van Aegon. Afkopen kan maar .... de kinderen zijn minderjarig en dus moeten we toestemming van de rechter hebben. PFFFFFFFFFFFFFFFFFF Wat een gedoe allemaal.
Nu zegt Aegon ook nog tegen de tijd dat het evt. door de rechter goedgekeurd is ook nog eens afkoopsom verminderd kan zijn. Ja zijn ze nu helemaal van de pot gerukt. Normaal sparen met dit bedrag had ons duizenden euro's meer opgeleverd. (met drie kids he)
Wie heeft hier ook ervaring mee ?
Ervaringen graag hoe het verder is gelopen.

G. Rymcke

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

St. verliespolis

Sluit je daarbij aan. Zij zijn bezig met het aanpakken van de woekerpolissen. Wellicht kun je bij hen ook terecht voor advies in jouw specifieke geval.

Heb je een rechtsbijstandsverzekering? Dan zou ik zeker die even raadplegen.

En heb je de algemene voorwaarden nog? Misschien kun je in de kleine lettertjes iets meer aflezen over afkopen.

Het lijkt me inderdaad van de zotte dat er een rechter aan te pas moet komen. Zolang jouw kids minderjarig zijn ben jij degene die beslist. En tenslotte ben bij degene die betaalt. Wanneer je niet zou betalen komt daar toch ook geen rechter aan te pas om via je kinderen jou te dwingen om te betalen? Dit is echt zot.

Juridisch advies inwinnen dus. Op de site van Tros Radar staat ook het eea, misschien vind je daar meer.

Succes in ieder geval!

lees mee, zit met hetzelfde.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.