Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op
Redactie Ouders Online

Redactie Ouders Online

11-04-2017 om 13:54

Ouders gezocht voor online video

Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) zoekt ouders die ze 22 april mogen interviewen voor een nieuwe online video. Voor dit filmpje gaat u in gesprek over uw dagelijks leven. Uiteindelijk worden er quotes uit deze interviews geselecteerd, en daar wordt dan een mooie video (van maximaal 3 minuten) van gemaakt, die online ingezet wordt rondom een nieuw maatschappelijk project.

Wie?
Ouders met één of meerdere kinderen tot 18 jaar die het leuk vinden om mee te doen en op zaterdag 22 april ongeveer anderhalf uur beschikbaar zijn voor een interview. Kinderen kunnen eventueel meekomen.

Waarom?
Je helpt er een nieuw maatschappelijk project mee! We kunnen nog niet teveel vertellen over het onderwerp, maar uiteraard krijg je de uiteindelijke video digitaal toegestuurd. We zoeken mensen die het leuk vinden om mee te doen, er is helaas geen financiële vergoeding beschikbaar. Maar wel: een reiskostenvergoeding, een kleine attentie en natuurlijk een mooie ervaring.

Waar en wanneer?
De opnamen vinden plaats op zaterdag 22 april tussen 10:00 en 16:00 uur op een locatie centraal in het land (gemeente De Bilt). Je kunt aangeven hoe laat jou het beste uitkomt. Na aanmelding krijg je nadere informatie over het tijdstip en de locatie.

Aanmelden
Je kunt je tot uiterlijk maandag 17 april aanmelden door enkele gegevens achter te laten via deze link. Je hoort zo snel mogelijk, maar uiterlijk woensdag 19 april, of je geselecteerd bent.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.