Herfstvakantie tip: deze avontuurlijke gezinscamping midden in de natuur is magisch
Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op
Forumredactie OO

Forumredactie OO

09-05-2017 om 21:06

Geeft jouw kind graag z'n mening?

Schermtijd: hoe ga je daarmee om? Welke games spelen jouw kinderen op de tablet? En mag je dochter wel of niet naar vloggers kijken?

Als je over al deze zaken een mening hebt en graag wil meepraten, zijn we op zoek naar jou! Op zondag 11 juni filmen we voor Stichting Opvoeden ouder(s) en kinderen die met ons in gesprek willen over alles wat te maken heeft met tablets, internet, games etc. De video’s worden door Stichting Opvoeden ingezet op de social mediakanalen. Op deze manier worden ook andere ouders gestimuleerd om over deze onderwerpen na te denken en met hun kinderen in gesprek te gaan!

Vind je het leuk om hieraan mee te werken? Maak dan een kort filmpje (bijvoorbeeld met je telefoon) waarin je je gezinsleden voorstelt en mail dat vóór 26 mei naar [email protected].
Mochten we jullie uitnodigen voor de opnamedag, nemen we in week 22 contact met je op! Voor de deelnemende kinderen hebben we een klein presentje dat we aanbieden bij de opnames.

Tot snel!

Niels Ruitenbeek
met14 videoproducties (media en educatie)

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.