Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op
passiebloem

passiebloem

24-02-2017 om 18:29

Artikel over sexting, wat een goed advies

Ik vond dit stuk over sexting, wat een goede adviezen met betrekking tot sexting. Mooie oproep aan iedereen, kom je een naaktfoto tegen ook al ken je die persoon niet, gooi hem weg.

http://www.bureaujeugdenmedia.nl/blog/

An No

An No

25-02-2017 om 04:54

Wendy Chun

Mooie tekst, maar de strekking lijkt erg op die van Wendy Chun (n.a.v. cyberpesten en zelfmoord van Amanda Todd), soms zelfs woordelijk:

http://sonicacts.com/2017/artists/wendy-chun

en bekijk de video daar, een lang verhaal maar de moeite waard. Kijk ook naar de vragen en antwoorden, ook daarvan komen dingen terug in de tekst.

goede tekst

Of de tekst nu origineel is of niet, maakt mij niet uit. Lezen en zoveel mogelijk delen zou ik zeggen

Tango

Tango

26-02-2017 om 23:06

Dat zei ik ook

Tegen mijn dochter toen ze van de week een naaktfoto kreeg van iemand. Weggooien en niets mee doen. Zeker niet doorsturen, want dat is ook strafbaar. Ze heeft het gedaan.

Meike

Meike

02-03-2017 om 01:03

Huh?

Vreemde reactie van An No. Het enige woord dat ik letterlijk herken is het woord 'care'. Je moet wel een grote fantasie hebben om te denken dat die tekst waar Passiebloem naar verwijst daarvan afgeleid is.
Los daarvan: moeilijke dame, hoor, die Wendy Chun. Ze gebruikt allerlei begrippen die ze niet uitlegt. Voor mij niet te volgen. Wat is volgens jou de kern van haar betoog, An No?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.