Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Verlies en Verdriet Verlies en Verdriet

Verlies en Verdriet

Dropke

Dropke

02-12-2008 om 00:11

Mijn moeder

Ze belde laat in de middag en vertelde dat ze slecht bericht van de longarts heeft gehad. Ze heeft longemficeem en COPD. Ze vertelde het een beetje nonchelant, maar pfff. 45 % van haar longblaasjes doen het nog. Specialist heeft haar gezegd dat ze maar niet meer ziek moest worden. Zeker geen longontsteking, want dat kan mis gaan. Nou ? Hoe voorkom je dat ? Ik kon er eigenlijk niet eens op reageren, want ik zag dit al wel aankomen en ben best bang. Mijn oma, mams moeder, is overleden aan hetzelfde. Zij werd maar 65 jaar. De longarts zei wel dat het voor een groot deel erfelijk is. Mijn moeder is 57, dus kan haar nog lang niet missen. Ik merk dat mijn moeder het wel erg vindt, maar vooral bezig is met ons voorbereiden op het ergste. Ik weet niet zo goed hoe ik daar op moet reageren. Ze deelt het mee en wil ook gewoon meewerken aan haar gezondheid, maar lijkt zich er al wel bij neergelegd te hebben. Door de omstandigheden is dit wel begrijpelijk,maar ze is wel het laatste stukje van mijn familie. (ouder dan ik)

Ik ben bang haar te verliezen

Liefs Dropke

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Lieve dropke

Een kaars voor jou & je mams.
Weet niet zo goed wat ik moet zeggen, ben net op de hoogte gesteld van het dodelijk ongeluk van 1 van mijn vrienden, maar je mams, lieverd, hou haar vast en geniet.
liefs Olief

Rafelkap

Rafelkap

02-12-2008 om 14:45

Dropke

Leef met je mee. Mijn moeder (70) heeft ook erg slechte longen (ook o.a. longemfiseem), door jarenlang sarcoïdose en door jarenlang prednison. Als zij een griepje heeft (ondanks de griepprik) wordt ze ook ontzettend benauwd. Daar kan zij uiteindelijk ook dood aan gaan. Ze is gelukkig nog niet aan de zuurstof, jouw moeder ook nog niet? Ik vind het ook heel moeilijk, het idee haar te verliezen. En ook nog eens een rotdood, door de stikken. Ik probeer er maar niet aan te denken. Het is nog niet zover. Ze is er nog.
liefs van rafelkap

Dropke...

...een grote kaars voor jou, al zoveel meegemaakt en nu ook nog dit nieuws... Sterkte!

Liefs, Beertje(s)

Dropke

Dropke

05-12-2008 om 12:45

Ik weet het

Dat ze met alleen het probleem met haar longen nog wel een paar jaar vooruit zou kunnen, maar er is zoveel meer aan de hand. Ze heeft ook hartproblemen, hoge bloeddruk en sinds ze uit het ziekenhuis is ook zwaar diabetes. Ze slikte voor de operatie aan haar gal, niet eens medicatie voor haar diabetes, maar nu moet ze zichzelf al spuiten. Het lijkt allemaal tegelijk te komen,

Dropke

Petra-

Petra-

05-12-2008 om 13:30

Och dropke

word helemaal stil van je berichtje... een fakkel voor jullie!

Dropke

Dropke

07-12-2008 om 21:29

Nikus

Kus terug !

Sommige dingen zijn niet te beschrijven. Dit doet best pijn,

Dropke

Jemig

Jemig Dropke een knuffel van mij!!!!!!

reina

reina

11-12-2008 om 18:00

Ach dropke

gewoon even een knuffel via het beeldscherm...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.