Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Hadewich

Hadewich

08-05-2014 om 17:09

Weekendje weg in Brussel, tips?

Mijn man en ik gaan binnenkort een weekendje naar Brussel. We zijn er allebei nog nooit geweest. Wat zijn aanraders daar en wat valt er tegen? We willen sowieso naar het Atomium. Manneke en Janneke Pis willen we ook zien. Ik denk dat we wel een stadswandeling gaan maken en dan van alles zien, maar als jullie nog tips hebben, graag! Kunstzinnige dingen zijn aan ons niet besteedt.
Bedankt alvast!!

tip

tip

08-05-2014 om 19:22

Boekentip

Heb geen aandelen, maar dit is een heel leuk en handig boekje: http://www.100procenttravel.com/100procentbrussel.aspx

Leuke stadswandelingen en goede tips over uitkijkplekken en de lekkerste frites enzo. De stadswandeling die bij het stripmuseum begint is zeer de moeite waard (stripmuseum zelf kan je overslaan). Veel plezier!

Marie

Marie

08-05-2014 om 19:53

Stripmuseum

Wij vonden het Stripmuseum juist wel leuk. Het Atomium is leuk van buiten. Wij waren met een groep in Brussel en van wat ik van de rest hoorde ben ik blij dat ik er niet in geweest ben.
Aanrader is een stadswandeling met een gids en een bustour.
Hier kun je lekker eten met een mooi uitzicht: http://www.restomim.com/mim/nl/indexNL.php

Hadewich

Hadewich

09-05-2014 om 14:16

Bedankt!

Bedankt! Ik zal eens naar dat boekje kijken, een leuke stadswandeling doen wij graag! Het Atomium van binnen lijkt me ook niet zo leuk inderdaad. Het Stripmuseum...de enige strips die wij lezen zijn Asterix, Suske en Wiske en Donald Duck. Denk dat er in dat museum juist veel van Belgische striptekenaars te zien is, die wij dan niet kennen (behalve Willy Vandersteen dan)?

Ik hoop op meer tips!

Hanne.

Hanne.

09-05-2014 om 15:09

stripmuseum

Wij vonden het stripmuseun helemaal geweldig. Ze hadden toen ern grote tentoonstrlljng iver de smurfen. Was erg leuk. De rest kan ik me minder van herinneren maar ik heb me geen moment verveeld. En dat terwijl ik nooit strips lees.

Behalve dat is het gebouw zelf ook geweldig om te zien

tip

tip

10-05-2014 om 08:57

smaken verschillen

Aan mij was het stripmuseum echt niet besteed, mijn man vond het wel leuk. Op Zoover vindt je beoordelingen van bezienswaardigheden in Brussel: http://www.zoover.nl/belgie/brussel/brussel/bezienswaardigheden
Misschien ook leuk om door te nemen.

Hadewich

Hadewich

10-05-2014 om 11:11

Zoover

Heel handig, bedankt!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.