Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Wandelaar

Wandelaar

30-11-2013 om 14:48

Wandelvakantie

Ik ben zo ontzettend toe aan een paar dagen rust en ontspanning. De afgelopen twee jaar waren erg moeilijk en de komende tijd ziet er ook niet bepaald rooskleurig uit.
Mijn autisten zijn gelukkig oud genoeg om alleen thuis te blijven en hun vader zal een oogje in het zeil houden of eventueel hier in huis komen dus ik wil graag een paar dagen gaan wandelen. Maar er is een enorm aanbod en hoe selecteer ik iets wat geschikt is? Ik ben nog nooit alleen met vakantie geweest, mijn man regelde altijd alles en ik ben niet heel goed in praktische zaken.
Wat ik wil: wandelen in NL,B of het begin van D zodat ik snel terug kan als het nodig is. Onder begeleiding met leuke mensen. Niet uitsluitend maar wel vooral mensen alleen. Ik ben absoluut niet op zoek naar een nieuwe relatie maar tussen alleen stelletjes voel je je ook zo alleenig. Ik heb nog nooit gekampeerd en te veel nieuwe dingen lukt me niet dus het moeten wel huisjes/B&B's oid zijn. Bagagevervoer is erg handig en het is fijn als de organisatie goed in elkaar steekt en alles geregeld is. Ik ben niet goed in improviseren en weet graag van te voren wat me te wachten staat. Ik heb geen auto meer dus ik moet er met OV of carpoolen kunnen komen of het moet een busreis zijn. En tenslotte moet het ook nog niet heel veel geld kosten. Datum/periode maakt me niet zoveel uit. Alleen niet met kerst of oud en nieuw want dan wil ik bij mijn moeder zijn omdat het waarschijnlijk haar laatste feestdagen zijn.
Iemand hier die een tip heeft waar ik kan zoeken? Of ervaringen?

Hmm

Misschien nsp?

Weet niet of die iets doen voor alleenstaanden. Wel wandelen.

Je kan ook Pieterpad lopen? Genoeg mogelijkheden om te overnachten onderweg?

Wandelaar

Wandelaar

30-11-2013 om 15:59

Pieterpad

Ik heb over het Pieterpad zitten te denken maar dan loop ik toch weer alleen. Een groep heeft z'n voordelen
NSP ken ik niet en ga ik eens googelen. Dank.

ijsvogeltje

ijsvogeltje

30-11-2013 om 16:27

SNP

NSP? Ik denk dat MarSy SNP bedoelt. Hebben ook groepswandelvakanties. Goede organisatie, zeker het overwegen waard. Over InterTrek hoor ik ook vaak positieve verhalen.

Ja snp

Ik weet niet of het in je budget past (de reizen zijn volgens mij niet heel goedkoop) maar snp is echt specialist in mooie (groeps)wandelvakanties.

Ja die!!

Snp, stomme iPad....

Wandelaar

Wandelaar

07-12-2013 om 07:55

SNP

Ik had ondertussen al begrepen dat het SNP was Die zijn best duur en er staat nog niet veel voor 2014 op maar ik hou het in de gaten.
Dank

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.