Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Marit

Marit

28-01-2014 om 14:38

Tickets parken Orlando

Wie weet de beste manier om tickets te kopen voor de diverse parken in Orlando? Ik hoor allerlei verschillende suggesties: via internet, op locatie bij min of meer illegale verkoopkantoren. Wie heeft er ervaring?
Alvast bedankt,
Marit

vlinder72

vlinder72

28-01-2014 om 16:30

undercover tourist

Wij hebben twee keer onze kaarten besteld bij undercover tourist. Ze werden binnen een paar dagen thuisgestuurd. Je kan ook kaarten bij magic kingdom kopen.

Er bestaan geen supergoedkope kaarten. Soms worden deze wel aangeboden maar dan moet je wel naar een verkoopshow gaan of iets dergelijks. Ook kan je geen overgebleven kaarten van iemand anders overnemen. Disney orlando scant namelijk je vingerafdruk.

Kaarten voor Seaworld kan je ook bij seaworld zelf kopen. Gewoon op de website.

Veel plezier.

ook

Wij ook een keer bij Undercover Tourist en een keer bij American Estates. Hangt een beetje van de koers af wat het gunstigst is.

Idd niet bij een kraampje op straat een kaartje kopen. Dit zijn tickets die nog een paar dagen ongebruikt zijn, maar door de vingerscancontrole (is niet 100% hoor) loop je kans tegen de lamp te lopen en dan is goedkoop alsnog duurkoop.

Kaarten voor Seaworld hadden wij olie besteld, is toch weer iets goedkoper dan aan de kassa. Als je van plan bent ook naar Universal te gaan dan kan je hiervoor combi kaarten met Seaworld kopen. Da's dan ook weer iets voordeliger.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.