Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

elske

elske

27-04-2014 om 12:13

splashworld?

wij gaan een paar moeilijke weken tegemoet en daarna willen we graag een weekje met onze twee dochters (9 en 12) op vakantie. Voor het eerst met het vliegtuig naar een locatie waar het comfortabel warm is. Normaal zijn we van veel doen in de vakantie (steden kijken, musea, natuur) maar deze keer wordt het boeken lezen, luieren, bijkomen en genieten van buffetten. erg buiten onze comfort zone.

we zitten er aan te denken om voor de kinderen naar een Splashworld hotel te gaan. dan kunnen ze de hele dag in het waterpark zich prima vermaken. de beoordelingen zijn ok, maar ik weet niet of dit echt zo leuk is als het er uit ziet. Hebben jullie hier ervaring mee, is het ook geschikt voor 9-12 jarigen? kunnen ze daar zonder begeleiding de hele dag vertoeven? welke parken/hotels kunnen jullie aanraden?

Elske

ik denk

dat ze daar zelf heel goed kunnen spelen, als jullie over een paar weken gaan is het nog niet druk daar want dan is het nog geen vakantie. Er zullen dus weinig of geen andere kinderen zijn, een voordeel: het is niet druk in t zwemparadijs. nadeel kan zijn dat er dan om en om een aantal dingen gesloten zijn? Kunnen ze het goed met elkaar vinden om de hele dag samen op te trekken in een zwembad?

Wij zijn een keer in Egypte naar zoiets geweest, kinderen waren iets ouder maar vonden het erg leuk, het was toen wel drukker maar ze konden zich goed vermaken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.