Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

May

May

10-05-2014 om 13:49

Side?

Wie is er wel eens in Side geweest, we zoeken combinatie van zo'n en opgravingen... Levendig is leuk, partyplaats niet..

Anne Carin

Anne Carin

10-05-2014 om 17:48

Side

Wij zijn zo'n 5-6 jaar geleden in Side geweest. Het is een leuk plaatsje, niet zo groot maar wel gezellig met winkeltjes en terrasjes. 'n Leuk haventje en ook wel wat ouds te zien. Aan de westkant vh stadje is een klein amphitheater, aan de oostkant zijn wat oude overblijfselen van gebouwen of zo, weet ik niet precies meer. Was toen vrij toegankelijk en het stond er vol met klaprozen (wij waren in mei) wat heel mooi was. Aan de haven staat ook 'n oude poort/pilaren die oud zijn. Wij konden toen van ons hotel via het strand naar het stadje lopen, zo'n 10 minuten wandelen, wat erg leuk was. Wij hebben toen ook een paar excursies geboekt om nog wat meer te zien. Side is niet groot dus daar heb je zeker geen week voor nodig om alles te bekijken. Wij hebben toen in het hotel de excussies geboekt maar er zijn ook turkse bureautjes waar je van alles kunt boeken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.