Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Marjoleine64

Marjoleine64

06-01-2014 om 21:27

Meivakantie, zon, watersport/duiken

De titel zegt het al: wij willen graag in de meivakantie een dag of 10 naar de zon, met flink wat mogelijkheden voor watersport en liefst ook een duikcursus voor onze puberzoons (16 en 14). En oja, ook iets aan culturele uitstapjes.
Er is natuurlijk heel veel op internet te vinden maar dat kost veel tijd en dan zie ik door de bomen het bos niet meer. Liefst geen hele dag vliegen (Egypte zou wel kunnen), ook geen hele dag in de auto... Absoluut géén drukke Chersonnissos-achtige omgeving met heel veel disco's etc. All-inclusive mag, maar is zeker geen must. Budget is niet echt een issue, we hebben de wintersport overgeslagen dit jaar.
Wie heeft tips of aanbevelingen of ideeen?

Jo.

Jo.

07-01-2014 om 01:21

Malta

Kijk eens naar Malta, ik heb daar een padi duikcursus gedaan.

Egypte

Ik zou Egypte na vandaag voorlopig nog maar even mijden.

Ik heb ooit op Rhodos voor het eerst gedoken, in de baar Kalithea. Was erg mooi en op Rhodos zelf is ook genoeg te zien.

Flora B

Flora B

08-01-2014 om 15:07

tja...

Egypte hebben wij 4 jaar geleden gedaan, maar dat zou ik alleen nog maar super last minute naar toe gaan. Rhodos is te koud in de meivakantie... als budget onbeperkt is.. dan ging ik naar de nederlandse antillen, dat is wel een hele dag vliegen.. dichterbij kan ik niets anders bedenken dan Egypte.

Huh

Rhodos ligt tegen Turkije aan en is 25 Gr. + in de meivakantie. Hebben jullie mss ook een pinkstervakantie, zoals wij? Dat verruimt je mogelijkheden. Of kijk of je met de KLM werelddeal weken een mooie deal kan vinden voor verder weg in de meivakantie. Azië of zo, duurder qua reis maar je bespaart op je verblijf.

Marjoleine64

Marjoleine64

09-01-2014 om 21:43

Ik ga verder zoeken

Alvast bedankt voor de tips. Malta kennen we van 25 jaar geleden, daar hebben wij onze eerste duikcursus gedaan. Ik heb me laten vertellen dat het er daarna niet mooier op geworden is, maar misschien is dat intussen weer wat bijgetrokken? Over Egypte had ik ook al mijn twijfels, Giekenland ken ik helemaal niet dus lastig zoeken... Wij hebben 2 weken meivakantie en niks extra met pinksteren, dus we willen echt begin mei. Ik zal nog een verder snuffelen op Rhodos, lijkt me wel mooi en niet te ver. Tropisch warm hoeft voor ons ook niet direct, dus Antillen bewaren we nog voor later.

Halise

Halise

14-01-2014 om 10:57

Nog hulp nodig?

Heb je inmiddels iets gevonden?

Als je wil kan ik eens voor je kijken. Ik ben een zelfstandig reisagent en ook na kantooruren bereikbaar. Mijn collega organiseert duiktrips, dus is gespecialiseerd hierin. Dit betekent overigens niet dat het daardoor duurder wordt.

Gr,

Halise
Halisetours

Marjoleine64

Marjoleine64

19-03-2014 om 15:29

Het is Kreta geworden

We gaan 2 weken naar Rethymnon. Een leuk appartement vlak bij de haven en het oude centrum, net niet direct aan het strand. We hebben er zin in! Als iemand nog goede tips heeft over duikscholen in Rethymnon, evt autoverhuur (we willen niet de volle 2 weken een auto, maar misschien wel een paar dagen) en excursie mogelijkheden dan ben ik zeker geïnteresseerd.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.