Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Anoniem

Anoniem

04-09-2013 om 22:13

Londen tip?

Wie heeft de ultieme overnachtingstip in Londen? Ga met 2 kinderen 10 en 13 een paar dagen in december. Liefst op goede bereikbaarheid van het centrum.

Dank alvast,
Marit

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Elinde

Elinde

06-09-2013 om 16:08

Guoma, the Tower

Wij zijn in de vakantie naar Londen geweest met 2 pubers. We zaten in hotel Guoman, the Tower. Dit hotel lag pal aan de Tower Bridge. Het uitzicht vanuit de kamers was op de brug, heel mooi. Achter het hotel ligt een haventjje met allemaal restaurantjes, heel gezellig. Op 200meter was de underground en een bushalte. Als je in het weekend aankomt, dan heb je 1 overnachting gratis. Veel ouders met pubers hier in de vakantie.

premier inn

Premier Inn, kijk even gunstig uitpakt qua tarief. Wij hadden een 1/2 jaar geleden voor het eerst gekeken en kwamen toen uit op op Blackfrairs, maar gaan nu naar Old Street (vlakbij St. Pancras) omdat dat in de periode wanneer we gaan goedkoper was. Tarieven gaan nog wel eens op en neer.
Dus als je nu wilt boeken kijk dan wat voor jullie het gunstigst is. voordeel bij hen is dat 2 kinderen per betalende volwassene gratis mee ontbijten. 8.95 voor full englisch breakfast.
Niet iedereen houdt daar natuurlijk van, maar wij wel.
Ze hebben heel veel hotels en garanderen een goede nachtrust.

Veel succes.

vlinder72

vlinder72

08-09-2013 om 20:48

Mermaid suite hotel

Wij verbleven in mei met onze vier kinderen in een familiekamer in het Mermaid suite hotel (geboekt via bookings.com). Hotel is eenvoudig maar de ligging is ongeevenaard. Het ligt vlakachter oxford street en Bond street. De metro halte Bond street ligt om de hoek.

Een andere tip is om al van te voren een Oyster Card te kopen voor het openbaar vervoer. Scheelt weer tijd en moeite als je aankomt.
.

Airbnb / Wimdu

Kijk eens op Airbnb of Wimdu voor goedkope appartementjes. Is vaak sowieso handiger met kinderen dan een hotelkamer. Soms komen hier boekingskosten voor Airbnb / Wimdu bij, maar als je even googlet merk je dat de meeste aanbieders ook een website hebben waar dit niet van toepassing is.

mari39

mari39

09-09-2013 om 14:19

premier inn

Is al genoemd zie ik, maar die hebben veel locaties, ook in london. Met familiekamers en kinderen gratis ontbijt. Wij zitten vlakbij de tower. Wij gaan in de herfstvakantie.

Bij heathrow

Wij hebben Ibis van 60 euro per nacht vlakbij Heathrow gedaan vorige maand. Voor het prijsverschil met hotel in centrum kon je bijna met de taxi het centrum in...

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.